20-08-2023  - MCH Presse

Formland åbnet med fokus på flinkhed, viden og inspiration

Formland åbnet med fokus på flinkhed, viden og inspiration

I kølvandet på den officielle åbning af Formland Autumn 2023 tog flinkheds-forkæmper Lars AP (til venstre) og administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen på rundgang i hallerne. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den 78. udgave af design- og interiørmessen Formland åbnede søndag morgen 20. august dørene til tre dage spækket med 422 kreative udstillere, horisontudvidende oplæg, spændende aktiviteter og æstetisk indrettede haller. Nyheder på messen, der finder sted i MCH Messecenter Herning, tæller et outdoor-område samt event- og workshopområdet Salon d'Amour.

Stemningen var høj ved den officielle åbning af Formland Autumn 2023, der blev skudt i gang med guldkonfetti og opløftende taler. Forventningsglæden var i top, og messen har da også i denne ombæring et øget antal udstillere, herunder en lang række nye af slagsen, og et righoldigt aktivitetsprogram bestående af 73 events på tapetet.

- Formland byder denne gang på 422 udstillere, 26 flere end sidste år, og i alt 125 nye udstillere, der har valgt Formland og messemediet til. Det glæder selvfølgelig en messemand som mig. Det glæder os alle, og det forpligter, fastslog administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, der samtidig rettede en stor tak til alle udstillerne for deres tillid og opbakning, som er helt afgørende for, at den danske designbranche her kan samles på ét sted.

Georg Sørensen konstaterede efterfølgende, at Formland rimer på alt lige fra forretning til foregangskvinder og -mænd, fra fantasi og forandring til fornyelse og fremtid, fra fagligt mødested til moderne markedsplads og ikke mindst forberedelse. Derpå samlede han op på de både nyere og helt nye tiltag, der denne gang kan opleves på messen.

- Blandt nyhederne sidste gang var den nye koncepthal Fashion & Lifestyle og Circular Formland Days. Til begge områder er der denne gang et både godt og styrket gensyn, idet områderne er udvidet med endnu flere udstillere og aktiviteter. En nyhed i år er et stort dedikeret område til outdoor-udstillere i Hal M. I alt er ti haller fyldt med flotte, inspirerende stande, der indbyder til gode personlige dialoger - og gerne handel, lød det fra Georg Sørensen.

Også event- og workshopområdet Salon d'Amour er en nyhed på messen, som derudover byder på et væld af lærerige aktiviteter og gennemførte universer med temaer som livsstil, fashion, gastronomi og outdoor - foruden naturligvis design og interiør. Det gælder eksempelvis Trendzonen, Danske Dekoratører, GREENHOUSE, Eventkøkkenet og WHOSAIDTRASH, ligesom den står på oplæg og debatter på Speak Up-scenen.

Verdens flinkeste messe
Georg Sørensen konstaterede, at Formland også rimer på flink, da han præsenterede dagens åbningstaler, Lars AP, manden bag bevægelsen "Fucking Flink", der blandt andet talte om vigtigheden og betydningen af at være flink.

- Når vi beslutter os for at være flinke og overskudsagtige over for en anden person, starter vi et eventyr og er i det små med til at redde verden. Med dens slags handlinger hjælper vi nemlig hinanden med at skabe opgangstider i det nære. Sådan er vi nemlig også indrettet - når vi oplever flink, får vi lyst til at give flink tilbage og dermed sprede hverdagseventyr. Flink avler simpelthen mere flink, lød det fra Lars AP, der også satte nogle ord på messemediets potentiale netop i forhold til at sprede "flink":

- Det er så ekstremt godt med Formland, fordi branchen samles med henblik på at være noget for hinanden. Det er jo allerede verdens flinkeste Formland og måske endda verdens flinkeste messe. Det, der sker nu og her, er det, der ændrer verden. Det er i nuet, at vi skaber forandringerne, og derfor er det så vigtigt, hvad vi gør nu og her og i det personlige møde. For vi rykker os, når vi gør noget for hinanden.

Formland Autumn 2023 finder sted i MCH Messecenter Herning 20.-22. august 2023. Læs mere hér.


Se flere billeder