15-08-2019  - MCH Presse

Formland åbnet med forandring i fokus

Formland åbnet med forandring i fokus

Foredragsholder Torben Wiese og administrerende direktør for MCH A/S Georg Sørensen talte ved åbningen af Formland Autumn 2019, der finder sted 15.-18. august i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner

Temaer som nytænkning og forandring var i højsædet, da Formland Autumn 2019 torsdag åbnede dørene i MCH Messecenter Herning til den 71. udgave af Danmarks største interiør- og designmesse. Formland byder på et oplevelsesunivers med spændende produktnyheder, lærerige talks og fokus på tidens trends, kommende tendenser og masser af inspiration.

Forandring var et nøgleord, da Formland Autumn 2019 torsdag morgen blev erklæret åben. Med 468 forventningsfulde udstillere og et bugnende aktivitetsprogram blev der taget hul på en inspirerende messe - den 71. af sin slags siden den første Formland-messe i 1984.

Meget er sket siden, og administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen indledte passende den officielle åbning af Formland Autumn 2019 med at tale om forandring.

- Det har i sandhed været 35 år, der har budt på en verden, et samfund og dermed også jeres markeder i konstant forandring. 35 år, der har budt på medgang og modgang. 35 år, der har budt på et Formland, hvor vi hver eneste gang i fællesskab har gjort os umage med at afspejle tiden, sagde Georg Sørensen.

Han takkede samtidig for den store opbakning fra udstillerne - nye som tilbagevendende - der alle kommer med det bedste, de har.

- Takket være jer er Formland stedet, hvor kunderne kan opleve hele den danske designbranche samlet på ét sted, lød det fra direktøren.

Vindere er forandringsskabere
Forandring var også et tema, da ledelsesrådgiver og foredragsholder Torben Wiese efterfølgende fik ordet, som han benyttede til at give en energisk, humoristisk og inspirerende peptalk om at bryde vaner og være forandringsskabende.

- Man skal være forandringsparat, ja, men det er ikke nok alene. Nævn mig en virksomhed i verden, der er blevet nummer et af at være parat? Det er en taberstrategi. Vi ønsker os mennesker, leverandører, partnere og udstillere på Formland, der er forandringsskabende, fastslog Torben Wiese, som fortsatte:

- Hjernen elsker vaner, for det føles trygt at gøre, som vi plejer. Men der sker rigtig mange forandringer nu om dage. Min opfordring er derfor løbende at spørge dig selv, om der er noget, du skal justere - og spørg også dine kollegaer, om der er noget, I skal justere? Gode vaner hjælper jer til at nå jeres mål, mens dårlige vaner forhindrer jer i at nå dem. Jeg håber derfor, at Formland bliver den mest vanebrydende messe for jer nogensinde.

Inspiration og indspark
Til og med søndag er der rig mulighed for at hente såvel ny inspiration som brugbare indspark til at sætte skub i forretningen.

Besøgende kan glæde sig til at opleve 468 udstillere, der fordelt over ti messeheller står klar til at præsentere sæsonens produktnyheder. Udstillerlisten tæller blandt andre prominente brands som Normann Copenhagen og Rosendahl Design Group. Desuden kan besøgende gå på opdagelse i kreative oplevelsesmiljøer, communities og udstillinger såsom Lightning og Dining i Hal C, VÆRKET i Hal D, 'We Care' og SELECTED BY i Hal E.

Det er samtidig muligt at hvile messebenene og slå ørerne ud, når en lang række af branchens førende eksperter deler ud af deres viden på SPEAK UP-scenen. Her vil der blive stillet skarpt på temaer som kommende sæsoners trends og farvetendenser, fremtidens forretningsmodeller og forbrugsvaner og ikke mindst branchens udvikling og udfordringer.

Den 71. udgave af Formland finder sted 15.-18. august i MCH Messecenter Herning.


Se flere billeder