30-01-2020  - MCH Presse

Formland åbnet med nærvær som nøgleord

Formland åbnet med nærvær som nøgleord

Formland Spring blev officielt åbnet af den anerkendte tv-vært Thomas Skov, der som barn kom på Formland sammen med sine forældre. Til Formland Spring har han medbragt sin egen datter, Ellen. De ses her sammen med administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen. Foto: MCH/Tony Brøchner

Nærvær var et gennemgående tema, da Formland Spring torsdag åbnede dørene til den 72. udgave af Danmarks største interiør- og designmesse i MCH Messecenter Herning. Forude venter fire inspirerende messedage med relationsopbygning, vidensdeling, produktnyheder og tidens største trends på programmet.

Mødet mellem mennesker blev sat under lup, da der torsdag morgen blev budt velkommen til Formland Spring 2020, som de kommende fire dage byder på trendsættende nyheder fra 384 udstillere, der alle står klar til at møde og netværke med de mange besøgende.

Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen indledte messens officielle åbning med at takke udstillerne for deres store indsats og tillid, der gør det muligt at skabe en samlet markedsplads, hvor det personlige møde med kunderne er prioriteret.

- Takket være jer, kære udstillere, er Formland branchens personlige og faglige mødested. Tak, for at vi også i år må være med til at sætte den personlige ramme for jeres og de besøgendes forretninger, sagde Georg Sørensen.

Kækhed og købeglade kunder
Det personlige møde var også på dagsordenen hos dagens åbningstaler, den kendte journalist og tv-vært Thomas Skov, der i sin tale underholdte med emner som nærvær, høflighed, kækhed og købeglade kunder. Gennem sin barndom deltog han selv på Formland med sine forældre, der havde en stand på messen.

- Det var en kæmpe oplevelse for mig at være med, og nogle af de små oplevelser, jeg havde som messedreng, har sat sig fast og fulgt mig helt ind i mit voksenliv, sagde han og fortalte blandt andet en historie om, hvordan en udstiller havde udsmykket ham med ansigtsmaling.

- Han investerede tid i mig, og det er noget af det, det hele handler om – både når man ønsker at give en oplevelse eller har salg for øje. Mød mennesket med et smil og et åbent hjerte, så kan det give en oplevelse, der varer for livet, opfordrede Thomas Skov.

Den kendte tv-vært holdt ikke igen med anekdoterne – eller opfordringerne. De mange fremmødte udstillere fik således også konkrete råd med sig til, hvordan kækhed kan skabe mindeværdige salgsøjeblikke. De blev dog samtidig mindet om, at kæk og plat er to forskellige størrelser.

- Men Danmark trænger til at blive kækt igen og hvorfor ikke starte her på Formland? Make Formland kæk again – det kan nemlig være en ganske god kickstarter til det personlige møde, lød rådet fra Thomas Skov.

Et boost til butikkerne
Foruden Thomas Skov kan besøgende se frem til at suge viden til sig fra en række førende fagfolk fra interiør- og designbranchen, som på skift indtager Speak Up-scenen i Hal L med lærerige talks. Der kan også hentes konkret vejledning til butiksindretning i Hal L, hvor Danske Dekoratører inviterer til "Store Styling".

Messen byder traditionen tro også på et væld af kreative trendområder, udstillinger og communities såsom 'The Art of Living' i Hal D, 'The Villa' i Hal H, Selected By i Hal L og One i Hal F. I Hal F kan man desuden besøge talentfulde designstuderende, mens man i Creators Community i Hal L kan gå på opdagelse blandt 60 særligt udvalgte iværksættere. Åbningsdagen bliver afrundet med overrækkelse af den eftertragtede Design Award 2020, som uddeles kl. 17.00 til den mest lovende iværksætter.

Oplevelserne står i kø på Formland Spring, og det gør de ifølge Georg Sørensen for at forberede forretningerne på fremtiden:

- Det er med de mange aktiviteter vores mål at give jeres kunder ny viden og på den måde styrke butikkerne. Styrke dem til at håndtere de udfordringer – og udnytte de muligheder – som tiden byder på. Vi har derfor samlet en række kompetente indlægsholdere, som behandler en stribe emner, der netop er oppe i tiden, lød det fra Georg Sørensen, før Formland Spring officielt blev erklæret åben.

Formland Spring 2020 finder sted 30. januar til og med 2. februar i MCH Messecenter Herning.

Læs mere på formland.dk


Se flere billeder