31-01-2019  - MCH PRESSE

Formland åbnet med opfordring til ansvar og begejstring

Formland åbnet med opfordring til ansvar og begejstring

Administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, og ekspert i kropssprog og nonverbal kommunikation Jesper Bergstrøm åbnede torsdag morgen Formland Spring 2019. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Formland Spring 2019 åbnede torsdag dørene til den 70. udgave af design- og interiørmessen ved at hylde begejstring og bæredygtighed. Åbningsdagen sluttede med overrækkelsen af den eftertragtede iværksætterpris CREATORS COMMUNITY Design Award 2019, der gik til ISH.

Om Formland
Formland er en designmesse, som gennem 35 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør til to årlige messer i MCH Messecenter Herning. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.

390 udstillere tog torsdag imod de besøgende på Formland Spring 2019, der byder indenfor i MCH Messecenter Herning til fire dage med trendsættende nyheder, et væld af inspiration og et stort aktivitetsprogram.

Med FSC Design Award Exhibition samt HORESTAs fagkonkurrencer Årets Kok og Årets tjener, den eftertragtede iværksætterpris CREATORS COMMUNITY Design Award og årets trendområder sætter Formland Spring 2019 fokus på dedikation og bæredygtighed.

Administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, indledte den officielle åbning af Danmarks største design- og interiørmesse ved at takke de 390 udstillere for deres indsats og opbakning til at samle den danske designbranche på ét sted. Han kaldte det en af Formlands klare styrker og en styrke, som også udlandet har fået øjnene op for.

I sin tale satte Georg Sørensen stor pris på Formlands tema omkring bæredygtighed. Et tema som blandt andet trendzonen ’A Kind of Nature’ og trendcaféen ’JORDBO’ hylder under Formland.

- Jeg glæder mig personligt over det gennemgående tema på denne Formland-messe: fokus på vores fælles moder jord, på ansvarlighed og på bæredygtighed. Ansvar for os selv som mennesker, ansvar for hinanden og ansvar for naturen. Et fælles ansvar, som vi skal være bevidste om og værne om.

Begejstret peptalk
Herefter overtog ekspert i kropssprog og nonverbal kommunikation Jesper Bergstrøm ordet og gav interiør- og designbranchen en inspirerende og humoristisk peptalk. Jesper Bergstrøm opfordrede branchen til at være begejstrede, for ved selv at være begejstret over det, man laver, bliver kunderne ifølge kropssprogseksperten også begejstrede:

- Når I er sammen med andre mennesker, så brug jeres kropssprog. Vær opmærksom på, at det tager cirka syv sekunder at danne sig et førstehåndsindtryk og efter tre minutter, så har en potentiel kunde truffet 80 procent af beslutningen: Vil de købe eller ej?, sagde Jesper Bergstrøm, hvorefter han ønskede udstillerne en fantastisk messe og erklærede Formland Spring 2019 for åben.

Fornem pris til ISH
Åbningsdagen blev afsluttet, da den eftertragtede iværksætterpris CREATORS COMMUNITY Design Award 2019 blev overrakt til Morten Sørensen fra ISH, som vandt prisen for sine alkoholfri varianter af gin og rom, GinISH og RumISH, som har et stort fremtidspotentiale. I alt 50 kreative iværksættere fra Nordeuropa var udvalgt til CREATORS COMMUNITY, og det var derfor en stolt vinder, der løb med sejren og 1. præmien, der er en stand på Formland Autumn 2019 samt 5.000 euro.

De kommende dage kan de besøgende opleve et væld af produktnyheder, foredrag, paneldebatter og inspiration på Formland Spring 2019. Blandt andet kan besøgende indtil 3. februar 2019 opleve trendcaféen 'JORDBO', trendzonen 'A Kind of Nature', iværksætterområdet CREATORS COMMUNITY, gastronomiske konkurrencer som 'Årets Kok og Årets Tjener', FSC Design Award-udstilling og de populære områder SELECTED BY og ONE.


Se flere billeder