04-02-2024  - MCH Presse

Formland åbnet med udstillerfremgang og forventningsglæde

Formland åbnet med udstillerfremgang og forventningsglæde

B.S. Christiansen og administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen talte begge ved åbningen af Formland Spring 2024 - og var efterfølgende ude at se på messen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Markante nyheder, et øget udstillerantal og et fokus på mental velvære vidner om, at interiør- og designmessen Formland er i konstant udvikling. Det stod klart søndag morgen i forbindelse med åbningen af messen, der finder sted i MCH Messecenter Herning 4.-6. februar 2024.

B.S. Christiansen talte om fundamentet for det gode liv ved den officielle åbning af Formland Spring 2024, hvor en lang række udstillere og samarbejdspartnere var samlet. Salen summede af forventningsglæde, og det var der flere gode grunde til.

- Vi åbner med 359 udstillere, hvilket er 49 flere end for et år siden. Og udover den fremgang kan vi glæde os over 126 nye udstillere, der har valgt Formland og messemediet til i en tid, hvor rigtig mange medier kæmper om budgetterne. Det glæder naturligvis en messemand som mig, fastslog administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, der i sin åbningstale også hæftede sig ved Formlands fortsatte dynamiske kvaliteter:

- Når Formland gennemføres hvert halve år, opdager man måske knap nok forandringerne, men ser man flere år tilbage, så er der sket rigtig meget på Formland, og nye brancher og temaer er kommet til. For et år siden kom Fashion og Formland Circular Days, og i dag kan vi byde hjertelig velkommen til Danske Havecentre og udstillerne i Formland Garden.

Georg Sørensen berørte også kort det faktum, at Formland til august udvides med et Jewellery-område, og at messen, der ligeledes til august runder 40 år, rimer på såvel tradition og fornyelse samt en lang række andre ord med F.

- Formland rimer på forretning, på foregangskvinder og -mænd, på fantasi, forandring, forberedelse, fornyelse, fremtid og på forbedringer. Og ja, jeg har en passion for bogstavrim, smilede Georg Sørensen.

Fokus på trivsel og mental velvære
B.S. Christiansen talte blandt andet om, hvordan man selv skaber den gode dag ved eksempelvis at huske at tage pauser og acceptere vilkår, man alligevel ikke kan ændre, og det var ikke tilfældigt. Disse emner flugter nemlig med temaerne i to af Formland Springs store konceptområder, trendzonen, der i år hedder 'New Era - a Life Balance', og inspirationsområdet 'The Mind Body Soul Retreat - From wellness to wellbeing'.

Formland Spring 2024 sætter således stort fokus på trivsel og mental velvære, herunder som fundament for at drive og udvikle forretninger. I 'The Mind Body Soul Retreat' beskæftiger man sig blandt andet med, hvordan vi mennesker sikrer os et tilpas stort overskud til med fuld oprigtighed at spørge andre mennesker, hvad man kan gøre for dem.

I trendzonen skaber kontrasten mellem ro og kaos rammerne om tidens trends med fokus på nytænkning, frihed, innovation, håb og socialt samvær, ligesom skaberen af zonen, Studie FlyHelsted, opfordrer til at skabe oplevelser, der formidler historier og vækker følelser.

Stribevis af aktiviteter, foredrag og workshops
Formland Spring, der altså i år tæller 359 udstillere og rummer et betydeligt udvidet og fornyet Formland Garden, byder desuden på ikke færre end 50 forskellige aktiviteter, foredrag og workshops, og der er noget for enhver smag.

Workshops finder de besøgende eksempelvis i Taste-hallen og hos Danske Dekoratører, og så er der vidensdeling for alle pengene på den populære Speak Up-scene, hvor en lang række toneangivende skikkelser i interiør- og designbranchen holder foredrag.

I det særlige konceptområde Circular Formland Days kan de besøgende opleve arbejdende værksteder med udvalgte iværksættere, og iværksættere finder man også i Creators Community, hvor kulminationen på et længere mentorforløb finder sted for 39 nye navne på vej frem.

Formland Spring, den 79. udgave af Formland, finder sted i MCH Messecenter Herning 4.-6. februar 2024. Læs mere hér.


Se flere billeder