04-02-2016  - MCH Presse

Formland fyldt med nyheder, energi og begejstring

Formland fyldt med nyheder, energi og begejstring

Den 64. udgave af Formland åbnede torsdag i MCH Messecenter Herning. Åbningsdagen var fyldt med interesserede besøgende, japansk inspiration og en eftertragtet pris.

Fakta: 

  • Formland Spring 2016 er en fagmesse og er Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse 
  • Tid: 4.-7. februar 2016
  • Sted: MCH Messecenter Herning
  • Åbningstider: kl. 9.00-18.00 hver dag.  
  • Læs mere på formland.dk

- Formland er det energitilskud, vi har brug for som indkøbere, butiksindehavere, trendsættere og presse, siger Stig Lauritsen, indkøber for Paradehuset ved Gisselfeld, som besøgte Formland Spring på åbningsdagen.

Energien på messen var tydelig at mærke allerede fra start, da japanske taiko-trommeslagere med et brag markerede messens åbning. Formland Spring har netop fokus på dansk/japansk design, hvilket besøgende blandt andet kunne opleve på messens trendzoner og workshops.

Områderne med Formland News og Nordic Buzz trak i de besøgende. 

- Vi kommer på Formland for at se på nye varer samt få ny inspiration og nye ideer, der kan smitte af på vores butikker. Vi kigger altid efter nye mulige samarbejdspartnere, så områder som Nordic Buzz finder vi især meget interessante, fortæller Esben Hougaard, ansvarlig for indkøb i Magasin.

To vindere af Nordic Buzz Award
Formland Spring åbningsdagen blev lukket med manér. Ved en ceremoni blev to Nordic Buzz priser for ’Best Design’ uddelt. Feltet var stærkt, så det var ikke en nem beslutning for juryen. De glade vindere er: Die Beiden Drei fra Hamborg og Piece of Denmark fra Aarhus.

- Vi glæder os til at ringe hjem og fortælle det til vores bedstefar. Han er over 100 år gammel, og det er ham, som har inspireret os, da han i sin tid var en uhyre dygtig saddelmager, siger Katharina Bosien, som sammen med sine to søskende står bag firmaet Die Beiden Drei, der producerer eksklusive skindtasker.

Hos prisens anden vinder, Piece of Denmark, var glæden også tydelig at spore: 

- Det er et kæmpe skulderklap, som vi ikke helt forstår endnu. Det har været et fantastisk forløb at være del af Nordic Buzz og blive inspireret af vores mentor op til messen. Vi har opsagt vores job for at satse på vores ide, og prisen er et bevis på, at vi er på rette vej, siger Dorte Kjettrup, som sammen med Susanne Holmvang driver porcelæns-virksomheden.


Se flere billeder