28-01-2017  - MCH Presse

Formland i forårsform

Formland i forårsform

Den 66. udgave af Formland slår dørene op 2.-5. februar med solid opbakning fra design- og interiørbranchen. Pressefoto.

Den 66. udgave af Formland slår dørene op 2.-5. februar med solid opbakning fra design- og interiørbranchen. Forårsmessen byder på et nyt innovativt område og flere end 450 udstillere, der er en fremgang på 10 procent sammenlignet med sidste års forårsmesse.

Den officielle åbning af Formland Spring 2017 foregår torsdag morgen, hvor designeren og forretningskvinden Ilse Jacobsen er årets officielle åbningstaler. Den driftige erhvervskvinde, som er kendt som Danmarks ukronede gummistøvledronning, står bag en succesfuld kæde af blomsterbutikker, en skønhedsserie, et kurbad og adskillige investeringseventyr gennem DR-programmet ”Løvens Hule”. På Formland Spring 2017 vil Ilse Jacobsen også være en del af den professionelle fagjury til design awarden på iværksættereventen CREATORS COMMUNITY, hvor 80 spirende iværksættere kæmper om at få en fod inden for i design- og interiørbranchen.

Fokus: Enere og iværksættere
En nyhed på Formland er ONE-konceptet, der er skabt i samarbejde med trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg. Området byder på en række visionære first-movers og high-end brands, der udstiller originalt og innovativt design - fra små unikke keramikere til etablerede high-end udstillere som Louis Poulsen og HAY.

Formland Spring byder også på et stærkt felt af innovative iværksættere i CREATORS COMMUNTY i hal J3, hvor de 80 iværksættere er opdelt i fire kategorier ”Design, interiør og møbler”, ”Designhåndværk, illustrationer og galleri”, ”Accessories, mode og smykker” samt ”Delikatesser”.  

Aktiviteter for alle
Fremtidens detailbutik skal byde på en helstøbt oplevelse, hvor det originale, autentiske og naturlige univers berører alle ens sanser. Derfor er trendzonen THE COMMON SENSE SHOP i Hal E opbygget som et inspirerende moderne handels- og forsamlingshus. Crossbranding er nøgleordet, og de besøgende kan komme på ”skolebænken” og opleve, hvordan man som detailbutik kan berøre alle sanser og tage det bedste fra rengøringseksperten, te-manden, stylisten og konfekturespecialisten og skabe nye købsmotiverede oplevelser.

Udstiller foretrækker Formland
Virksomheden Lübech Living ApS sælger egen bæredygtig produktion under navnet 'Oohh Collection' og er europæisk distributør for flere brands. Søren Lübech har oplevet mange forandringer gennem de ti år og 20 Formland-messer han har deltaget på:

- Indkøberne er blevet mere seriøse, og Formland er stedet, hvor kunderne laver research. Vi er i en branche, hvor vi gerne vil se, føle, røre og for nogen også dufte og smage på varen. Sammen med den personlige kontakt er messen derfor det uundværlige supplement til vore kunders online indkøb, siger Søren Lübech, der forventer at den positive udvikling på Formland og i branchen fortsætter. Og han glæder sig til Formland Spring:

- Vi deltager på 7 messer i Europa, men ingen af dem kommer i nærheden af Formland. Især vil jeg fremhæve de unikke trendzoner og hele stemningen. At komme på Formland er nærmest som at komme hjem, og lige nu glæder jeg mig bare til igen at møde vore dejlige kunder, slutter Søren Lübech.

Også MCH A/S ser frem til den 66. udgave af den Danske design- og interiørmesse.

- Vi er utrolig glade for den fantastiske opbakning, vi har fået af både udstillere og besøgende gennem 33 år. Vi glæder os over, at branchen bakker op om messen, så vi kan fortsætte den positive udvikling, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland messen.

 

Fakta:

Formland Spring 2017 finder sted i MCH Messecenter Herning fra 2.-5. februar.

Formland er en fagmesse, der gennem 33 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. 

Læs mere på www.formland.dk

Yderligere information: Projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm, MCH, mbf@mch.dk, tlf. 9926 9944