21-11-2017  - MCH Presse

Formland indleder nyt trendsamarbejde

Formland indleder nyt trendsamarbejde

HØEG + MØLLER skal til Formland Spring 2018 stå for trendcaféen i Hal H. Pressefoto

Designduoerne STUDIE FLYHELSTED og HØEG + MØLLER skal skabe fremsynede og inspirerende universer med trends og tendenser på Formland i MCH Messecenter Herning.

Formland byder til foråret 2018 velkommen til en ny, spændende designduo HØEG + MØLLER, der får ansvar for messens trendcafé i Hal H. Derudover kommer det erfarne og stærke team STUDIE FLYHELSTED til at stå i spidsen for Formlands inspirerende trendzone i Hal D.

- Vi glæder os over at kunne byde velkommen til en ny designduo og til at fortsætte vores mangeårige samarbejde med STUDIE FLYHELSTED. Vi ser frem til at opleve begge virksomheders kreativitet og engagement folde sig ud i Formlands rammer, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland.

Nye kreative kræfter til trendcaféen

Den nye duo bestående af Malene Marie Møller og Camilla Høeg fra HØEG + MØLLER bliver ved Formland Spring 2018 de kreative kræfter bag trendcaféen i hal H. I de spændende rammer kan besøgende og udstillere nyde forfriskninger, god mad og lade sig inspirere af den kommende sæsons tendenser.

- Vi er begge kommet på Formland i mange år og har set, hvordan messen er blevet et rigtig godt udstillingsvindue for den danske interiørbranche. Vi har stor respekt for hele apparatet bag Formland, og det glæder vi os til at blive en del af. Det er en kreativ legeplads, hvor alt er i spil, siger Camilla Høeg, Creative Director & Partner i HØEG + MØLLER, som endnu ikke vil løfte sløret helt for, hvad der skal ske i trendcaféen:

- Jeg kan sige så meget, at vores liv som hverdagsnomader, hvor vi skal kunne det hele på samme tid, kommer til at spille en stor rolle for, hvordan vi tænker funktionaliteten ind i caféen, fortæller Camilla Høeg hemmelighedsfuldt.

Når dørene til Formland Spring 2018 åbner torsdag 1. februar står Mille Fly og Sofie Helsted fra STUDIE FLYHELSTED ligeledes klar med opsigtsvækkende inspiration i den store trendzone i Hal D. De har med deres mangeårige erfaring, engagement og trendspotting på højeste niveau samarbejdet med messen siden 2010, og i 2018 har de ansvaret for at skabe et kreativt, unikt og visuelt stærkt univers fyldt med trends og tendenser for den kommende sæson - en opgave de ser frem til:

- Vi har været en del af Formland i mange år, og vi glæder os over at kunne fortsætte. Vores arbejde handler om at samle trådene fra alt det, der sker omkring os. Vi skal se tendenserne og så at sige plukke nogle frø fra det, der er ved at ske. Samtidig skal vi vise de ting, der er fremme i butikkerne nu og gøre tendenserne anvendelige. Det er en kreativ proces, hvor man altid må og skal differentiere sig, fortæller Mille Fly fra STUDIE FLYHELSTED, hvor hun sammen med partneren Sofie Helsted er i fuld sving med at skabe et nyt og spændende område til Formland Spring 2018.

Designduoernes inspirerende universer kan næste gang opleves på Formland Spring 1.-4. februar 2018 i MCH Messecenter Herning.