16-08-2021  - MCH PRESSE

Formland samler branchen til gode gensyn, produktnyheder og inspiration

Formland samler branchen til gode gensyn, produktnyheder og inspiration

Formland Autumn finder sted 19.-22. august i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner.

19.-22. august inviterer Formland indkøbere, stylister og fagfolk indenfor i MCH Messecenter Herning til den 74. udgave af den populære interiør- og designmesse. Formland bliver dermed den første messe i MCH i et år.

Normalt mødes interiør- og designbranchen to gange årligt på Formland, men på grund af coronasituationen i starten af året måtte Spring-messen aflyses. Anderledes positivt ser det ud for Autumn-messen, som i denne uge slår dørene op til flere end 400 udstillere og et stort aktivitetsprogram.

De besøgende kan blandt andet se frem til at opleve årets trendzone 'One of a Kind', det nye grønne sanseunivers 'GREENHOUSE', iværksætterområdet 'Creators Community', Danske Dekoratørers Styling Event, trendcaféen 'Honey, I'm back' samt deltage i et af de mange lærerige og spændende foredrag med trendeksperter, dekoratører og meningsdannere.

Branchens mødested
Blandt de flere end 400 udstillere finder man blandt andre Ib Laursen, Broste Copenhagen og Rosendahl Design Group. Sidstnævnte medbringer flere end 150 produktnyheder på Formland og ser frem til igen at komme ud og møde kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde:

- Vi ser Formland som branchens samlingssted for fagfolk med passion og kærlighed til design og interiør, hvilket går fint hånd i hånd med vores ønske om at bevare og udvikle danske designikoner. Formland giver den optimale mulighed for, at vi kan præsentere os, som det Design House vi er, med alle vores ni brands, fortæller May Anette Olsen, sales operation manager, Rosendahl Design Group A/S, og tilføjer:

- I det hele taget ser vi meget frem til at møde vores kunder ansigt til ansigt på Formland, hvilket altid har højeste prioritet - og så glæder vi os til den fælles planlægning af årets største sæson - julen 2021.

Hos de besøgende bliver der også udtrykt stor glæde over igen at kunne besøge Formland:

- Jeg synes, Formland er et fuldstændigt fantastisk sted at besøge. Jeg bruger det dels til inspiration, og selvfølgelig foretager vi også vores indkøb herovre. Jeg elsker at være her, siger Camilla Tuborgh, indehaver af webshoppen Cahetu.

Hun bakkes op af den svenske trendekspert og influencer Stefan Nilsson (Trendstefan). Han ser især frem til at opleve de mange nyheder på messen:

- Vi har haft en pandemi i næsten to år nu. Det har været en god mulighed for at sætte alle nyheder på pause, og vi har set en masse vintage. Men nu vil jeg gerne se nye ting - og blive forelsket igen. En messe samler mange nyheder ét sted, og det giver mig et konkret overblik. For mig er det også vigtigt at se tingene fysisk - ikke kun digitalt. Når du ser produktet fysisk, er det lettere at forelske sig eller blive involveret, konstaterer Stefan Nilsson og tilføjer:

- Formland er en af ​​de største og vigtigste messer i Skandinavien. Der er flere ting, der gør messen unik - blandt andet de mange danske brands med gode produkter og god stil, som jeg måske ikke kan se andre steder. Derudover er Formland også en meget flot messe - der er fine udstillinger og en god atmosfære. Alle er afslappede og glade på messen. I år bliver det ekstra vigtigt at besøge Formland, da det er den første fysiske messe i Skandinavien efter pandemien.

Formland glæder sig til gode gensyn
Hos projektteamet bag Formland glæder man sig over opbakningen fra branchen og ser frem til at kunne byde branchen inden for til den 74. udgave af Formland:

- Jeg tror, at jeg taler på vegne af os alle, når jeg siger, at vi er mange, der glæder os til de gode gensyn. Formland Autumn 2021 bliver som de 73 forudgående - takket være udstillerne og branchens opbakning - en spændende messe fyldt med produktnyheder, kommende trends og inspirerende trendzoner - og dertil kommer et tidsaktuelt og stærkt foredragsprogram. Vi kan næsten ikke vente med at opleve de mange gode gensyn, de synlige smil og gennem det fysiske møde være med til at styrke og skabe relationer. Vi glæder os, siger Flemming Andersen, projektleder for Formland.

Formland Autumn finder sted 19.-22. august 2021 i MCH Messecenter Herning. Læs mere på www.formland.dk.