29-01-2021  - MCH Presse

Formland Spring 2021 aflyses

Formland Spring 2021 aflyses

Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den seneste udvikling i coronasituationen medfører aflysning af Formland i MCH Messecenter Herning i marts. Den 74. udgave af design- og interiørmessen bliver nu Formland Autumn 19.-22. august.

I december besluttede MCH i samarbejde med branchen at udsætte Formland Spring-messen fra starten af februar til midten af marts. Men udsigterne er på ingen måde som håbet, og på torsdagens pressemøde blev restriktionerne forlænget til 28. februar.

På pressemødet understregede Statsministeren, at genåbningen tidligst vil starte på et tidspunkt i marts, og vi skal ikke forvente en genåbning i samme tempo som sidst, lød det på pressemødet.

- Med den seneste udvikling i coronasituationen og det klare budskab om en langsom genstart ser vi ingen tegn på, at messeaktivitet vil være mulig 11. marts, og på den baggrund har vi med opbakning fra messekomitéen besluttet at aflyse Formland Spring 2021, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S og tilføjer:

- Det er ansvarligt og nødvendigt. Og vi vil nu fokusere på Formland Autumn, hvor vi sammen med branchen vil gøre os umage for at skabe en mindeværdig messe.

Den 74. udgave af interiør- og designmessen, Formland Autumn, finder sted 19.-22. august 2021.