28-10-2016  - MCH Presse

Forrygende comedyweekend og flere shows forude

 Forrygende comedyweekend og flere shows forude

Det bliver en forrygende weekend med to af landets bedste standup-komikere. Pressefoto

6.700 gæster kommer til at skraldgrine i weekenden, når både Anders Matthesen og Mick Øgendahl optræder for fulde sale i MCH Herning Kongrescenter med tilsammen seks shows. Komikerne vender tilbage til Herning i 2017.


I weekenden venter hele seks shows med to af landets bedste standup-komikere, der optræder for mere end 6.700 gæster i MCH Herning Kongrescenter. Først går det løs, når Mick Øgendahl i hele fire one-man shows inviterer til ”Fest”. Søndag indtager Anders Matthesen de skrå brædder med showet ”Shhh” i to forestillinger.

- Det bliver en forrygende weekend med to af landets bedste standup-komikere. Mick Øgendahl og Anders Matthesen er to kunstnere af en lang perlerække af komikere, der optræder i MCH Herning Kongrescenter denne sæson. Det bliver uden tvivl en fantastisk humoristisk weekend med mere end 6.700 gæster til de seks shows, og vi glæder os allerede til de mange kommende standup-shows i sæsonen, siger leder af Kultur i MCH, Nicki Quist.

Meget mere standup i 2017
Anders Matthesen og Mick Øgendahl er kendt for at være standup-rivaler, men i weekenden optræder de begge i MCH Herning Kongrescenter, og de to comedystjerner kommer tilbage til byen med flere shows igen i det nye år.

Mick Øgendahls one-man show hedder ”Fest”, og her kan publikum bl.a. live opleve komikeren bade lystigt rundt i en andedam på distancen 100 meter fri.

- Det er et show om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu. At skide højt og flot på, hvad andre synes er fint, og hvad der er god smag. Udover det så bliver det et show, hvor jeg både ser indad og udad, siger Mick Øgendahl om showet.

Anders Matthesen siger om sit show ”Shhh”:

Showet tager udgangspunkt i, hvor JEG er i livet lige nu. Materialet er som altid meget personligt, men min erfaring siger mig, at det ofte er netop det, der gør at publikum kan genkende en masse elementer fra deres eget liv.

Der er få billetter tilbage til weekendens forestillinger. Desuden optræder Anders Matthesen igen 7.-8. januar 2017. Mick Øgendahl går på scenen igen den 29. april 2017.
 

Køb billetter til Anders Matthesen

Køb billetter til Mick Øgendahl