31-01-2020  - MCH Presse

Fra Motorshow til Mads Langer: MCH byder på ni events i weekenden

Fra Motorshow til Mads Langer: MCH byder på ni events i weekenden

Yamaha SuperCross & Freestyle Show er blot et af mange arrangementer, der finder sted i MCH i weekenden. Foto: MCH/Tony Brøchner

Programmet byder på oplevelser for alle, når MCH i weekenden lægger hus til intet mindre end ni arrangementer i Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og MCH Messecenter Herning.

De nyeste designtrends, vilde motorstunts, sprøde guitartoner og masser af motion til lattermusklerne er, hvad publikum kan se frem til, når MCH i weekenden 31. januar-2. februar inviterer indenfor til ni arrangementer i Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og MCH Messecenter Herning.

Hele to messer fylder i weekenden de mange haller i MCH Messecenter Herning. På Formland Spring kan fagfolk gå på opdagelse blandt de nyeste trends og tendenser og få inspiration fra de 384 udstillere frem til søndag. Samtidig kan motorcykel- og bilentusiaster opleve et spækket program til den populære udstilling Motorshow, hvor alle de kendte motorcykel- og bilmærker er samlet.

Ikke langt derfra kan publikum – med endnu mere benzin i blodet – få et adrenalinkick til Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen fredag og lørdag. Publikum kan igen i år opleve de bedste kørere og verdensstjerner i et spektakulært show og hæsblæsende løb med masser af action og hæsblæsende stunts. 

Koncerter og comedy i kongrescentret
Er man mere til vellydende musik end til motorer, kan man opleve talentfulde Mads Langer, der optræder i MCH Herning Kongrescenter med sin ’Twenty-twenty-tour’ fredag, mens troubadouren Lars Lilholt giver koncert med titlen ’Storyteller’ lørdag sammesteds.

Weekenden byder også på gode grin i kongrescentret, når den altid morsomme og skarpe Anders Lund Madsen fredag giver sit bud på verdens undergang med showet ’SLUT’ efterfulgt af den populære komiker Nikolaj Stokholm, der lørdag underholder med to udsolgte shows med titlen ’Turen går til Nikolaj Stokholm’.