05-06-2024  - MCH Presse

Fra toptennis til verdensklasse-vals på to dage i Jyske Bank Boxen

Fra toptennis til verdensklasse-vals på to dage i Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen viser sin alsidighed i løbet af to begivenhedsrige juni-dage med henholdsvis sport og musik på programmet. Foto: MCH/Lars Møller.

Danmarks to største tennisstjerner, Caroline Wozniacki og Holger Rune, og to af deres internationale kolleger indtager Jyske Bank Boxen i Herning 11. juni 2024, og dagen efter overtages multiarenaen af den hollandske stjerneviolinist André Rieu og hans orkester.

Der venter to dage i streg med underholdning i absolut topklasse, når Jyske Bank Boxen danner rammen om først tennis og siden klassisk musik i moderne klæder. Variationen er stor, og multiarenaens spændvidde demonstreres tydeligt i løbet af de to dage, hvor Jyske Bank Boxens gulv fra den ene dag til den anden forvandles fra en professionel tennisbane til et komfortabelt koncertsted med stolerækker i lange baner.

Champions Battle 2024 11. juni giver alle danske tennisfans en enestående mulighed for at se fire verdensstjerner folde sig ud på dansk grund - Caroline Wozniacki, Holger Rune, Elina Svitolina og Gaël Monfils, der både mødes i en damesingle, en herresingle og en mixdouble.

For første gang nogensinde spiller Caroline Wozniacki og Holger Rune således sammen i en mixdouble og så endda i unikke kulisser i Jyske Bank Boxen. Alle fire spillere vil forhåbentlig være at finde til sommerens Olympiske Lege i Paris.

Caroline Wozniacki toppede længe kvindernes verdensrangliste og vandt Australian Open i 2018, mens Holger Rune i efterhånden flere år har hørt til den absolutte elite hos herrerne - senest spillede han sig frem til ottendedelsfinalen i den igangværende Grand Slam-turnering French Open.

29-årige Elina Svitolina blev professionel tennisspiller i 2010, var den første ukrainer til at opnå top-10 på verdensranglisten og har siden sin start vundet 17 WTA-singletitler og en OL-bronzemedalje.

Den 37-årige franskmand Gaël Monfils har spillet professionel tennis siden 2004 og har igennem sin karriere vundet 12 ATP-singletitler samt vundet over legender som Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray og Daniil Medvedev.

Elina Svitolina og Gaël Monfils danner par privat, er gift og har sammen en datter på halvandet år.

Et festfyrværkeri af en koncert
12. juni venter der publikum en festlig oplevelse for livet, når valsekongen André Rieu for 10. gang fremfører et sandt festfyrværkeri af en koncert i Jyske Bank Boxen. En koncert spækket med følelser, romantik og sjælfulde melodier såvel som overraskelser, humoristiske indslag og solister i absolut topklasse.

I 35 år har den hollandske musiker og hans Johann Strauss Orchestra, det største private orkester i verden, turneret kloden rundt og forkælet flere end 500.000 publikummer om året med deres farverige forestillinger. Helhedsoplevelser, som ikke bare byder på mesterlig musik, men også kostumer, dans og spektakulære scenografier, der tilsammen skaber et unikt univers.

En særlig gæst på denne turné er den 15-årige hollandske sangerinde Emma Kok, der allerede har imponeret millioner af mennesker rundt om i verden og gået viralt med sin version af sangen 'Voilà' ved André Rieus Maastricht-koncerter i 2023.

Læs mere om Champions Battle 2024 hér og André Rieu-koncerten hér.


Se flere billeder