02-02-2022  - MCH Presse

Genåbning i MCH: Forventer 35.000 gæster første uge

Genåbning i MCH: Forventer 35.000 gæster første uge

Formland Spring finder sted i MCH for 75. gang i MCH Messecenter Herning 3.-6. februar 2022. Foto: MCH/Tony Brøchner

Efter måneders nedlukning byder MCH fra onsdag til søndag på et væld af aktiviteter og forventer 35.000 gæster på tværs af lokationerne. To messer, et spektakulært supercross-show og flere koncerter er på programmet.

Der bliver både noget for de musikglade, de motorinteresserede og interiørentusiasterne, når MCH denne uge fylder messehaller, multiarena og kongrescenter efter måneders stilstand. Fra onsdag til søndag blændes der blandt andet op for hele to messer, et stort supercross-show, koncerter og comedy, der ventes at tiltrække 35.000 gæster fordelt over de kommende fem dage.

Interiør- og designbranchen samles 3.-6. februar på Formland Spring, der denne gang gennemføres i MCH for 75. gang. Jubilæet markeres med en udstilling, der inviterer de besøgende en tur ned ad 'memory lane' med nedslagspunkter fra messerne igennem tiden. Messen breder sig over ni haller og byder på flere end 300 udstillere, trendområder, foredrag, workshops og messestemning i særklasse. Læs mere her.

Sideløbende slår MCH fra 4.-6 dørene op til MC- og bilmessen Motorshow, der byder på både 30.000 kvadratmeter indendørs udstilling samt 30.000 kvadratmeter udendørs udstilling. Messen omfatter alt fra racer-, rally- og veteranbiler til de nyeste motorcykelmodeller og er et trækplaster for tusindvis af motorinteresserede. 

Der pustes også liv i Jyske Bank Boxen, som ligger gulv til det spektakulære og gysfremkaldende Yamaha Freestyle & Supercross Show, der for 27. gang byder på action, brølende motorer, stunts og vovemod. Som vanligt er det verdenstoppens kørere, der viser deres tekniske kunnen og tæmmer de vilde motorcykler. Showet finder sted 4.-5. februar. Læs mere her.

MCH Herning Kongrescenter bliver også fyldt med aktivitet i genåbningsugen. Onsdag spiller Mew sammen med Danmarks Underholdningsorkester, torsdag er der Comkean og hyldestkoncert for Bent Fabricius-Bjerre på programment, mens komiker Mark Le Fêvre står for underholdningen fredag aften, og Heino Hansen leverer to comedyshows lørdag. Se mere her.