22-09-2022  - MCH Presse

Gensyn med traditionsrig nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter

Gensyn med traditionsrig nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter

Foto: MCH/Tony Brøchner

Livsbekræftende og festlig musik er på programmet, når Lauseniana, også kendt som 'Slyngelorkestret', vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter med deres traditionsrige nytårskoncert 15. januar 2023. Billetsalget til det populære arrangement begynder 27. september.

Efter to coronaaflysninger skydes nytåret igen ind med et brag af en koncert søndag 15. januar 2023 i MCH Herning Kongrescenter. Traditionen tro afholdes nytårskoncerten med promenadeorkestret Lauseniana, og publikum kan se frem til at tage hul på 2023 med en festlig klassisk koncert.

Det er 44. gang, at den populære nytårskoncert afholdes i MCH Herning Kongrescenter. I 2023 bliver det med gæsteoptræden fra solist Elsebeth Dreisig, der er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og gennem årene har arbejdet som freelance opera-, operette- og musicalsanger i ind- og udland, ligesom hun i mange år har haft tilknytning til Den Jyske Opera, hvor hun har høstet flotte anmeldelser.

Promenadeorkestret Lauseniana, som af de fleste nok er bedre kendt under navnet 'Slyngelorkestret', er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende. Lausenianas repertoire er vidtspændende - fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til moderne musicaltoner - men det er altid den glade, livsbekræftende musik, der spilles.

Nytårskoncerten Lauseniana kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 15. januar 2023. Billetter til den populære koncert kan købes via mch.dk fra 27. september kl. 10.00.

Mere nytårsmusik
Endnu en nytårskoncert er på programmet lørdag 14. januar, hvor Maria Lucia, Trine Gadeberg, Preben Kristensen og det herlige husorkester 'Promenadeorkestret', under ledelse af Bjørn Hyrup, skyder det nye år i gang under titlen 'Årets store nytårskoncert' i MCH Herning Kongrescenter. Billetter til 'Årets store nytårskoncert' kan købes via mch.dk.