24-10-2018  - MCH Presse

Gør et efterårsfund på Loppe & Stumpemarked

Gør et efterårsfund på Loppe & Stumpemarked

Efterårets skattejagt løber af stablen lørdag 27. oktober til Loppe & Stumpemarked i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Lørdag 27. oktober starter efterårets skattejagt på ny i MCH Messecenter Herning, når Loppe & Stumpemarked slår dørene op til en verden af stumper og genbrugsguld, hvor der er rig mulighed for at gøre et godt fund.

Hvad end man er på udkig efter retrofund eller reservedele, er der chance for at gøre et kup, når MCH Messecenter Herning inviterer til efterårets Loppe & Stumpemarked, som finder sted for 68. gang. I alt fyldes otte haller, og 23.000 kvadratmeter tages i brug, når de op mod 400 udstillere medbringer et overflødighedshorn af alt mellem himmel og jord til huset og hobbyen, som de besøgende kan gå på opdagelse iblandt. Der bliver altså rig mulighed for at gå på jagt efter alt lige fra gamle antikviteter til reservedele til alle former for motoriserede køretøjer.

Reservedele og vidensdeling

Loppe & Stumpemarked er inddelt i to områder. Stumperne, som er den mest traditionelle del af markedet, vil igen i år være en stor samling bestående af tusindvis af stumper og reservedele til alle former for motoriserede køretøjer. Mange af udstillerne har stor erfaring at trække på og derved en stor ekspertise inden for alt lige fra biler og motorcykler til scootere og knallerter. Der er dermed gode muligheder for at dele erfaringer og viden omkring køretøjer samt stylingen og tuningen af disse. Står man og mangler en vigtig reservedel eller er på udkig efter sparring med ligesindede entusiaster, så er hallerne fyldt med stumper og reservedele et besøg værd.

Guld fra gemmerne

Når duften af dæk og antikvitet blandes, er man nået over til loppemarkedet. Disse haller rummer det populære genbrugsguld, hvor der er mulighed for at gå på jagt efter antikviteter og gøre særlige loppefund. Der er således mulighed for at gå på udkig blandt stakkevis af grammofonplader, møbler, lamper, plakater, porcelæn, møntsamlinger, frimærker, bestik og meget mere. Som besøgende kan man derfor både være heldig at finde noget, man har været på udkig efter længe eller blive inspireret til nye genbrugsfund.

 

Stumpemarkedet vil være at finde i hallerne J1, J2, J3 og K, mens loppemarkedet vil være at finde i hallerne E, D, H og F. Loppe & Stumpemarked løber af stablen 27. oktober 2018 kl. 08:00 - 16:00.