03-04-2019  - MCH Presse

Gør et forårskup på Outlet-Messen

Gør et forårskup på Outlet-Messen

Der blev shoppet løs til Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning i september 2018. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Weekenden 6.-7. april byder på talrige gode tilbud på Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning. Her er et prisniveau, alle kan være med på.

Trænger garderoben til en opdatering? Når vintertøjet er pakket væk, ser tøjskabet måske lidt slunkent ud. Det behøver dog ikke koste en bondegård at få lidt nyt til hylderne og sommersæsonen. Outlet-Messens "Mode Bazaar" er en stor butik til både mænd og kvinder. Her finder man tøj, sko, smykker, tasker, punge, tørklæder, caps, bælter, hårprodukter, make-up og meget mere, alt sammen til meget favorable priser. Mærker som Bertoni, Bianco, Vila, Vero Moda, Bruuns Bazaar, Spinning Jewelry, J.Lindberg og mange flere vil tilbyde kvalitetsvarer med op mod 50-80 % besparelser.

Masser af tilbud til børneværelset og sportsinteressen

At klæde sine børn på kan være en kostelig affære. Det behøver det dog ikke være, hvis man handler på Outlet-Messen. Her kan man finde store besparelser på børnetøj og -overtøj, babytøj, nye gummistøvler og hjemmesko til hverdagen i børnehaven, legetøj, puslespil og udstyr til børneværelset.

Sportsudstyr, udsmykning og opbevaring til boligen, hverdagsting som iPhone-covers og Tupperware-bokse samt sportsudstyr fra mærker som Nike, Puma, Adidas, Asics, Deerhunter, Fjällräven og mange flere er også at finde i de store haller fyldt med fantastiske tilbud.

- Fordelen ved Outlet-Messen er, at her finder man det hele samlet på et sted. Her er tilbud for alle. Mange gør forårsrent i hus og have, og så finder man også ud af, hvad man mangler. Dette er stedet, hvis man gerne vil købe nye kvalitetsvarer til gode priser til hele familien, siger projektchef i MCH Anders L. Mortensen, som inviterer alle til at komme og gøre et godt kup.

Outlet-Messen finder sted 6.-7. april 2019 i MCH Messecenter Herning.