04-04-2018  - MCH Presse

Gør et retrofund på Stumpemarked

Gør et retrofund på Stumpemarked

Foto: MCH/Tony Brøchner

Lørdag den 7. april bliver hallerne i MCH Messecenter Herning fyldt med genbrugsfund, antikviteter fra mange årtier og måske lige den reservedel, du leder efter.

Drømmer du om et stel magen til oldemors? En klassisk arkitektlampe, et retroskilt eller en kongelig porcelænsfigur? Lørdag den 7. april kan retrodrømmene blive til virkelighed, når MCH Messecenter Herning inviterer indenfor til forårets Stumpemarked. Her byder otte haller, i alt 23.000 kvadratmeter, på cirka 400 udstillere, som medbringer et overflødighedshorn af store og små fund. Her er møbler, bøger, møntsamlinger, dåser, bestik, værktøj, reservedele til motordrevne køretøjer, plakater, frimærker - kort sagt alt mellem himmel og jord til huset, haven eller hobbyen.

Fra biler til bøger
Stumpemarked, som finder sted for 67. gang, er delt ind i to områder: 'Stumper' og 'Ting & Sager'. Området 'Stumper' byder på omkring 100 stande, hvor man kan finde alverdens stumper og reservedele, fra biler, motorcykler og knallerter. En stor del af udstillerne har specialviden og mange års erfaring med at samle, finpudse og toptune alt fra biler og motorcykler til scootere og knallerter. Desuden kan man i denne afdeling møde mange bil- og knallertklubber, som bruger markedet til at vise deres aktiviteter frem. 'Ting & Sager' er et kæmpe loppemarked med op mod 300 udstillere, der kommer med alt i lopper, genbrugsguld og antikviteter.

- Det er oppe i tiden at lede efter guld i gemmerne. Flere tv-programmer handler om at gå på skattejagt og finde gode genbrugseffekter og oversete perler i glemte gemmer. Stumpemarked er stedet, hvor man kan finde den detalje, der kan tilføje et ekstra pift til hjemmet eller den dims, man længe har været på jagt efter til sit køretøj, siger projektchef i MCH Anders L. Mortensen.

Stumpemarked finder sted 7. april 2018 i MCH Messecenter Herning. Billetter kan købes via www.stumpemarked-herning.dk eller ved indgangen.


Se flere billeder