31-01-2022  - MCH Presse

Grønt lys til kulturen: Store liveoplevelser vender tilbage i MCH

Grønt lys til kulturen: Store liveoplevelser vender tilbage i MCH

Der er atter udsigt til liv og lys i Jyske Bank Boxen, hvor de store oplevelser nu står i kø. Foto: MCH/Tony Brøchner

Med ophævelsen af coronarestriktionerne 1. februar er der - efter lang tids dvale - igen udsigt til unikke liveoplevelser i Jyske Bank Boxen, der har en stribe spektakulære shows, sport og store koncerter i kalenderen. Også MCH Herning Kongrescenter byder på talrige kulturoplevelser i hjertet af Herning.

Kulturoplevelserne gør comeback i MCH. Det står klart, efter ophævelsen af de coronarestriktioner, der har begrænset kulturlivet i snart to år. Således kan publikum nu se frem mod et halvår med store sportslige og musikalske oplevelser i Jyske Bank Boxen og et stort kulturudvalg i MCH Herning Kongrescenter, hvor en perlerække af arrangementer indledes af MEW med Danmarks Underholdningsorkester allerede 2. februar.

MCH har i spænding ventet på myndighedernes udmelding, der hilses meget velkommen:

- Vi har glædet os meget til endelig at kunne åbne dørene igen og mærke forventningen, stemningen og begejstringen fylde lokalerne. Der er stor interesse for at komme ud at opleve kulturen igen, og derfor er det glædeligt, at der er ekstra meget på programmet at vælge imellem, siger Nicki Quist, der er leder af kultur i MCH A/S.

Sang og spektakulære shows
Både i børne- og voksenhøjde er der fart og sangkonkurrence på plakaten, når henholdsvis Hot Wheels Monster Trucks Live og MGP underholder familiens yngste, mens Yamaha SuperCross & Freestyle Show og Dansk Melodi Grand Prix forkæler farthungeren og øregangene blandt de voksne.

På koncertplakaten bliver der drysset godt med stjernestøv over arenaen, der byder på oplevelser for enhver musiksmag. Kashmir gør comeback på den danske musikscene 26. maj 2022, mens det danske succesband The Minds of 99, der har taget landet med storm med deres livekoncerter, giver koncert 9. april.

Den klassiske musiksmag bliver desuden forkælet, når den italienske stjernetenor Andrea Boccelli indtager arenaen med sin store stemme 1. april. Dernæst er det den hollandske violinist André Rieu, der vender tilbage til multiarenaen i Herning med symfoniske stjernestunder 25. juni.

Håndbold og hestesport
I marts byder multiarenaen velkommen tilbage til både heste og håndboldherrer, når både intense håndboldkampe og prestigefulde konkurrencer og kåringer finder sted i Jyske Bank Boxen.

Efter VM-triumfen på hjemmebane i 2019 er der endelig gensyn med de danske håndboldherrer i arenaen, når EM-bronzevinderne lørdag 19. marts møder Spanien i en EM- semifinalerevanche ved Norlys Golden League. Håndboldinteresserede kan desuden glæde sig til den efterfølgende weekend, hvor Jyske Bank Boxen for tredje gang danner ramme om Santander Final4 - herrernes pokalfinale.

Et helt andet underlag skal lægges i multiarenaen, når Dansk Varmblod forinden afholder Hingstekåring og Gallashow i Jyske Bank Boxen 9.-13. marts. Endnu flere heste kan opleves senere på året, når VM i Ridesport finder sted i Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning og på MCH Arena 6.-14. august.

Tætpakket kulturkalender i kongrescentret
Efter endnu en nedlukning ruller kulturkaravanen i MCH Herning Kongrescenter igen i højeste gear med ekstra mange arrangementer i kalenderen.

Det midt- og vestjyske publikum kan således atter opleve kulturen live i Hernings midte, hvor forårskalenderen er tætpakket med oplevelser, der spænder fra standup med Mark Le Fêvre og Heino Hansen, foredrag med landstræner Nikolaj Jacobsen og Ann E. Knudsen til koncerter med Malurt og Copenhagen Drummers - og alt derimellem.

Hele programmet kan ses på www.mch.dk, hvor der også kan købes billetter til arrangementerne.