11-06-2023  - MCH Presse

Håndboldglæde, holdånd og højt humør til LykkeCup i Herning

Håndboldglæde, holdånd og højt humør til LykkeCup i Herning

LykkeCup 2023 bød på både forrygende håndboldkampe og festligt fællesskab, da landets lykkeligste håndboldliga sluttede sæsonen af i Jyske Bank Boxen lørdag 10. juni. Foto: LykkeLiga.

Jyske Bank Boxen summede af kampgejst og livsglæde, da flere end 800 LykkeLiga-spillere lørdag 10. juni indtog multiarenaen til et brag af en sæsonfinale.

Rekordmange LykkeLiga-stjerner var lørdag trukket i trøjerne, da landets lykkeligste håndboldstævne udspillede sig i Jyske Bank Boxen. Dagen bød blandt andet på hæsblæsende håndboldturneringer, storstilet gallafest og musikalsk besøg af Malte Ebert og Fyr og Flamme.

Håndboldbegejstringen var ikke til at tage fejl af, da kampene blev fløjtet i gang efter formiddagens formidable indløb. Der blev både uddelt highfives og kram samt skrålet med på kampråb til kampene, der fandt sted på baner i både Jyske Bank Boxen og Hal M i MCH Messecenter Herning.

Smilene var særligt store til eftermiddagens præmieoverrækkelse, hvor samtlige LykkeLiga-spillere stolt modtog guldmedaljer akkompagneret af farverig konfettiregn. Popidolet Malte Ebert indtog derefter gulvet og sang for de fornøjede guldmedaljevindere, som blev efterfulgt af gallafest med besøg af DJ Needlesplit og musikduoen Fyr og Flamme.

Det var tredje år i træk, at LykkeCup indtog Jyske Bank Boxen. Det populære stævne vender tilbage til Herning i 2024.

Se billederne fra LykkeCup 2023 i galleriet herunder.


Se flere billeder