22-05-2016  - MCH Presse

Hairspray skabte musical-fest og begejstring

Hairspray skabte musical-fest og begejstring

"Hjertelig tak til jer alle for en imponerende præstation", sagde MCH's administrerende direktør Georg Sørensen til det festlige og farverige hold af skuespillere, dansere og musikere bag årets musical oplevelse Hairspray - Foto: Tony Brøchner / MCH

Festlige HAIRSPRAY tog publikum såvel som anmeldere med storm i en intim-indrettet Jyske Bank Boxen. Stykket bød på franskbrødshår, farverige kjoler og nogle af Danmarks største stjerner.

Udvalg af reaktioner på Jyske Bank Boxens facebookside:

  • Glæd jer. Det er en FANTASTISK musical 😍😍. Den får 🌟 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 af mig ☺☺☺
  • Skynd jer at købe billetter - det er SÅ godt!!!! ☺ Det er den fedeste oplevelse👍👏👌😘 Er stadig helt høj over oplevelsen... De er så mega dygtige allesammen👌☺ Kunne godt se den igen.....😉
  • Så den igår🌟🌟🌟🌟🌟Fantastisk musical. Stor ros til hele Hairspray- holdet I er super dygtige😘
  • Den er vildt god👌 Sikke nogle stærke stemmer 👏 Virkelig god oplevelse 😃
  • Jeg var der i går Tak for god underholdning og det var lige fra vi kom og til slut Tak <3 <3
  • 100000+ og med pil opad! Sikke en kæmpe oplevelse, og sikke et fyrværkeri af en fest der blev fyret af i Boxen, af det enormt dygtige hold dansere, skuespillere, musikere og sangere🎤🎉🎺🎊🎸🎷 Nanna Rossen - en meget talentfuld stjerne er født⭐ - den eneste kommentar jeg har tilbage er, at vi ses igen på lørdag!!😜😍👍🏻👍🏻👍🏻
  • Var der til premieren. Super, super fed oplevelse et festfyrværkeri fra start til slut. Utrolige dejlige, dygtige skuespillere, dansere, musikere, alt, alt, alt var til UG med kryds og slange på og alle de stjerner, der findes i rummet👍😊
  • En dejlig oplevelse at være i Boxen og nyde Hairspray
  • 5 stjerner 🎵🎷🎷🎵🎶 fantastisk musik, fantastiske skuespillere og fantastisk behandling af medarbejdere 👍👍 tak fordi man bliver taget super godt imod også på el-scooter 👍👍👍❤

17.487 publikummer blev taget med tilbage til 1960’ernes Baltimore, da HAIRSPRAY i maj fyldte Jyske Bank Boxen med svedige dansenumre, energifyldte sange og en samfundskommentar om at favne mangfoldigheden.

Musicalen, som stammer fra Broadway og har vundet flere priser, begejstrede og betog publikum såvel som anmeldere. Kulturplatformen Copenhagen Culture kastede seks ud af seks mulige stjerner efter showet, mens både Herning Folkeblad samt Alt om Ikast-Brande gav stykket fem ud af seks stjerner.

Multiarenaen begejstrede
Jyske Bank Boxen var til formålet omformet til en amfiteater-inspireret sal med plads til omkring 3.000 gæster. Multiarenaen fik både ros fra publikum samt de stjerner, som oplevede salen fra de skrå brædder:

- Jeg tror, at hele crewet omme bag ved er lige så høje, som jeg er. Det var simpelthen så fedt at spille i Boxen. Det er virkelig vellavet. Jeg følte, det var meget intimt, og at folk på de bagerste rækker var med. Det var enormt fedt. Totalt rush, sagde en glad Julie Zangenberg efter premieren.

Martin Brygmann, som gjorde det eminent i rollen som den storbarmede mor til stykkets hovedperson, havde samme oplevelse som sin musical-kollega:

- Det var helt fantastisk. Hold da op, hvor publikum var med. Det var dejligt. Det var en fantastisk sal. Der sidder over 3.000 mennesker, og det er intimt alligevel. Det er ligesom et gammeldags teater. Det er rigtig hyggeligt, fortalte en begejstret Martin Brygmann.

Det stjernespækkede HAIRSPRAY-cast talte foruden de to blandt andre Caroline Henderson, Lene Nystrøm, Johannes Nymark, Silas Holst, Jesper Lohmann og hovedrolleindehaveren Nanna Rossen, som fik anmeldernes varmeste ros for sin præstation. Nanna Rossen er niece til sangeren Stig Rossen.

Fem dages fest
Også hos MCH var der stor tilfredshed med de fem musicaldage.

- Hairspray gav publikum en kæmpe fest. Musicalen har også vist, hvor multifunktionel Jyske Bank Boxen. Vi glæder os over, det lykkedes at skabe en hyggelig og intim stemning for 3.000 glade gæster, siger Nicki Quist, Leder af MCH Kultur.

- Tak til både skuespillere og gæster for fem dejlige dage med toppræstationer og et medlevende publikum.