08-11-2019  - MCH Presse

Hans Zimmers velkendte filmmusikhits kan opleves i Jyske Bank Boxen

Hans Zimmers velkendte filmmusikhits kan opleves i Jyske Bank Boxen

Filmmusikkens største hits kan opleves under showtitlen 'The World of Hans Zimmer' i Jyske Bank Boxen torsdag 14. november. Foto: Frank Embacher.

For første gang nogensinde kan de verdenskendte melodier fra filmens verden opleves i Jyske Bank Boxen, når Hans Zimmers imponerende musikkatalog bliver opført torsdag 14. november.

De fleste kender film som 'Løvernes Konge', 'Pearl Harbour', 'Pirates of the Caribbean' og 'Gladiator'. Det samme gælder formentligt filmenes musikalske universer, som den tyske komponist Hans Zimmer står bag, og nu kan de prisvindende symfonier opleves i Herning under showtitlen 'The World of Hans Zimmer' torsdag 14. november.

Nøje instrueret og udformet af komponisten selv vil Zimmers store symfoniorkester fremføre de velkendte soundtracks live fra den store scene i Herning. En koncertoplevelse, man ser frem til med store forventninger i MCH:

- Vi er sikre på, der venter en stor oplevelse, når det kæmpe symfoniorkester fylder Jyske Bank Boxen med tonerne fra de største filmkompositioner i nyere tid, som har berørt millioner af mennesker gennem årene. Nu får vi muligheden for at tage med på en rejse gennem Hans Zimmers fantastiske musiske univers, som med sikkerhed både bliver bevægende og inspirerende, siger Nicki Quist, der er leder af kultur i MCH.

Prisbelønnede filmmusikhits
Hans Zimmer er filmmusikkens svar på en vaskeægte rockstjerne. I begyndelsen af 90'erne gav den tyske komponist filmelskere verden over gåsehud med det prisbelønnede soundtrack til Disneys 'Løvernes Konge'.

Listen af værker er imidlertid lang og tæller desuden 'Rain Man', 'The Dark Knight'-trilogien, 'The Last Samurai', '12 Years a Slave', 'Inception', 'Interstellar' og mange, mange flere. Og i 2019 bidrog den 62-årige prisvinder som skaber af musikken til genindspilningen af 'Løvernes Konge'.

Storslået show
Under showet i Herning har Hans Zimmer trygt overleveret dirigentstokken til den mangeårige samarbejdspartner Gavin Greenaway, som Hans Zimmer understreger, at han stoler mere på, end han stoler på sig selv. Det er dog Zimmer selv, der har formet og finjusteret opsætningen, der bliver et storslået liveshow med lys, billeder og grafik, som vil understøtte den holistiske oplevelse af musikken på scenen.

'The World of Hans Zimmer' kan opleves i Jyske Bank Boxen 14. november 2019. Det er fortsat muligt at købe billetter til koncerten via mch.dk.