03-10-2016  - MCH PRESSE

Hansi Hinterseer optræder ved Dansktop Prisen 2017

Hansi Hinterseer optræder ved Dansktop Prisen 2017

Den populære schlagerkunstner Hansi Hinterseer bliver årets internationale gæstestjerne ved Dansktop Prisen 2017. Pressefoto.

Den populære schlagerkunstner er international gæstestjerne ved Danmarks største dansktop-fest og -prisuddeling i Jyske Bank Boxen 25. marts 2017.

Når hele Danmarks musikglade publikum samles i Jyske Bank Boxen i Herning for at hylde dansktoppens største kunstnere ved Dansktop Prisen 2017, så bliver der samtidig mulighed for at opleve en af verdens allerstørste schlagerkunstnere. Østrigske Hansi Hinterseer gæster showet og Jyske Bank Boxen, som dermed bliver den eneste danske scene, der kan byde Hansi Hinterseer velkommen i 2017.

Den populære østriger har i lange perioder ligget helt i toppen af den danske album hitliste, så det er derfor ikke uden stolthed, at arrangøren kan offentliggøre Hansi Hinterseer som årets internationale gæstestjerne ved Dansktop Prisen:

- Vi er virkelig glade for, at Hansi har valgt netop vores fest som stedet, hvor han vil dele sin nyeste musik med sit store, danske publikum. Da Dansktop Prisen blev søsat som et nyt, storslået show kort efter nytår i år, besluttede vi, at et fast tilbagevendende element i festen skulle være en international gæstestjerne. Og vi kunne ikke ønske nogen bedre end Hansi Hinterseer i 2017, siger Anette Kokholm, ugebladsdirektør i Aller Media, der er arrangør for Dansktop Prisen.
 

Dans og sang hele aftenen
Hansi Hinterseer får selskab på Jyske Bank Boxens store scene af Kandis og Birthe Kjær, og arrangøren lover, at der i løbet af de kommende uger vil dukke endnu flere populære kunstnere op på plakaten. Med Dansktop Prisen 2017 er der således lagt op til en overvældende aften med nostalgiske toner fra dansktoppens gyldne år og med massevis af helt nye hits.

- Vi glæder os rigtig meget over, at det er lykkes Aller Media at kunne præsentere det allerstørste schlager-navn til Dansktop Prisen 2017. Det bliver en historisk aften. Ikke mindst med tanke på at man samtidig kan opleve et stort og flot show med de største nye og etablerede dansktopnavne, og desuden kan slå sig løs til den gode musik på Danmarks største dansegulv, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH Messecenter Herning.

Som optakt til prisfesten i Jyske Bank Boxen vil Hansi Hinterseers nye album Bergsinfonie blive solgt sammen med Familie Journal, Ude & Hjemme, Billed Bladet og Se og Hør fra 31. oktober til 13. november.

Billetter til Dansktop Prisen 2017 kan købes via mch.dk og koster fra 320 kroner inklusiv gebyr.

Dansktop Prisen er et årligt tilbagevendende awardshow. Første gang showet blev holdt var i januar 2016 i Jyske Bank Boxen.