11-02-2022  - MCH Presse

Her er værter og finalister til børnenes MGP i Jyske Bank Boxen

Her er værter og finalister til børnenes MGP i Jyske Bank Boxen

Foto: Agnete Schlichtkrull

Stephania Potalivo og Anna Lin er værter og skal sammen styre det store musikshow, når de otte udvalgte finalister skaber en forrygende MGP-fest i Jyske Bank Boxen 26. februar 2022.

Årets finalister til MGP er:

  • 7even: Min mobil
  • Jonas Funk: Ud til verdens ende
  • Alohomora: Drenge & piger
  • Isso: Mamacita
  • Emma: Hater
  • Luma: Fri
  • The Raptiles: Popcorn
  • The Specials: Som vi er

Lørdag 26. februar kl. 19 bliver Jyske Bank Boxen omdannet til én stor rytmeboks, når årets netop offentliggjorte MGP-værter og de otte knivskarpe finalister står klar til at fyre den af på scenen til børnenes største musikfest – MGP 2022. Her kan både børn og deres familier glæde sig til et brag af et show live i Jyske Bank Boxen og direkte på DR1.

Signe Aggerholm, der er ledende redaktionschef for Børn og Livsstil i DR, siger:

- MGP er et fællesskab, der hviler på børnenes præmisser, og som samler familier og venner på tværs af alder, generationer og geografi. Det er sang, musik og dans, men det er også som altid vores ambition at inspirere til kreativ udfoldelse, og desuden skabe et trygt fællesskab, hvor børn kan spejle sig i hinanden, siger Signe Aggerholm og tilføjer om årets show: 

- Vi er glade for, at der kommer til at være en masse forventningsfulde børn i salen, der sammen kommer til at skabe en kæmpe fest. Det samme ved jeg sker til de mange MGP-fester i hjemmene landet over. Jeg er sikker på, at der er mange børn, som længe har haft brug for en aften, hvor man bare giver den gas og hygger sig med hinanden.

Nyt værtspar skal styre slagets gang
Årets værter er Stephania Potalivo og Anna Lin, der står klar til at byde seerne hjemme i stuen og publikum i Jyske Bank Boxen velkommen. Anna Lin, der debuterede som MGP-vært sidste år, siger:

- Det er så fantastisk at få lov at være vært på årets fedeste musikfest én gang til! Jeg glæder mig helt vildt til at opleve suset fra publikum i Herning og sprede den gode stemning helt ud i stuerne. Min mave er fyldt med sommerfugle, og jeg er så klar til at lave det bedste MGP sammen med skønne Stephania, siger Anna Lin.

Også Stephania Potalivo, der selv er stor MGP-fan, glæder sig over sin nye værtsrolle:

- Jeg har altid været kæmpe MGP-fan. Jeg kan stadigvæk mange af sangene udenad, og for mig er det årets musikfest. Jeg har i mange år drømt om at være vært på showet, og det er så dejligt, at jeg skal lave det sammen med dygtigste Anna. Vi glæder os helt vildt til at fyre op for den fedeste musikfest sammen med de sejeste børn. 

MGP finder sted i Jyske Bank Boxen 26. februar 2022, og selvom showet er udsolgt, er der stadig mulighed for at sikre sig billetter til generalprøven på årets største børnefest. Generalprøven kan opleves fredag 25. februar kl. 16.00, og billetter kan købes via mch.dk.


Se flere billeder