10-01-2020  - MCH Presse

Herning får besøg af dansk skuespils førstedame Ghita Nørby

Herning får besøg af dansk skuespils førstedame Ghita Nørby

Foto: Ole Haupt

Publikum får lov til at komme helt tæt på Ghita Nørby, når den folkekære skuespiller besøger MCH Herning Kongrescenter 7. maj med radiovært Søren Dahl til en åbenhjertig samtale om både et liv og en karriere i rampelyset.

Det bliver både personligt og underholdende, når Ghita Nørby indtager scenen sammen med Søren Dahl i MCH Herning Kongrescenter. Søren Dahl, kendt for det legendariske radioprogram ’Café Hack’ - nu ’Dahl på Hack’, inviterer dansk skuespils førstedame til en ærlig og nærværende samtale om en utrolig karriere, de største roller, livets op- og nedture og om at være folkeeje. Publikum kommer helt tæt på Ghita Nørby, der åbner op og fortæller åbenhjertigt om sit liv.  De mange historier og anekdoter bliver krydret med smukke musikalske indslag fra Lars Hannibal på guitar.

Ghita Nørby er en levende legende. Både på filmlærredet og teaterscenen. Skuespilleren har viet hele sit liv til kunsten, og karrieren har budt på masser af uforglemmelige oplevelser. ’Han, hun, Dirch og Dario’, ’Baronessen fra Benzintanken’, ’Peters baby’, ’Dansen med Regitze’, ’Rejseholdet’ og selvfølgelig ’Matador’ er blot en brøkdel af de mange film- og tv-produktioner, hvor Ghita Nørby spiller en bærende rolle. Dertil kommer en 60 år lang og beundringsværdig teaterkarriere, herunder utallige store roller på Det Kongelige Teater, hvor Ghita Nørby startede som elev i 1954. Skuespilleren har modtaget en lang række priser for sit unikke talent og sin fascinerende karriere, herunder den fornemme Æres-Robert, som Ghita Nørby fik overrakt i 2013.

Ghita Nørby i samtale med Søren Dahl kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 7. maj 2020.

Billetter kan købes her.