07-01-2020  - MCH Presse

Herning kan opleve Johnny Madsen akustisk

Herning kan opleve Johnny Madsen akustisk

Pressefoto.

Den folkekære kunstner, Johnny Madsen, optræder med sange og anekdoter fra et langt liv på scenen med en intim, akustisk koncert 30. oktober 2020 i MCH Herning Kongrescenter.

Danskerne elsker musikken og lyden af hans lune stemme. Da Johnny Madsen gav koncert i Herning i 2018, blev billetterne revet væk. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From vender sangeren og historiefortælleren fra Thyborøn nu tilbage til det midtjyske for at gentage succesen i 2020 i MCH Herning Kongrescenter. Her bliver Johnny Madsens store bagkatalog omdrejningspunktet, og trioen vil servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af den folkekære kunstners sange.

Johnny Madsen er kendt for sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – naturligvis altid med et glimt i øjet. Knud Møller og Henrik From akkompagner drillerierne på scenen, hvor der også bliver rig mulighed for at nyde den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, der efterhånden er blevet Johnny Madsens varemærke. 

Den akustiske trio med Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 30. oktober 2020. 

Læs mere om koncerten her.