05-08-2022  - MCH Presse

Herning klædt i lilla: Klar til firedobbelt VM i ridesport

Herning klædt i lilla: Klar til firedobbelt VM i ridesport

VM i ridesport finder sted fra 6. til 14. august på og omkring MCH-lokationerne MCH Arena, Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tommas Hviid.

I november 2019 tildelte FEI, det internationale rideforbund, Herning værtskabet for verdensmesterskaberne i dressur, springning, voltigering og paradressur. Nu er tiden endelig kommet til gennemførslen af det største ridesportevent nogensinde på dansk jord – og Herning og MCH-matriklen står klar til mesterskabsfest.

12.000 tons sand fordelt på 11 arenaer og træningsfaciliteter danner underlaget for de firbenede, 800 heste og 550 ryttere stiller til VM-start, mens 125 udstillere er på plads i det store messe- og aktivitetsområde og står klar til mesterskabsfest i det midtjyske 6.-14. august.

Aktiviteter for store som små, alt i udstyr til hest og rytter, storskærmsarrangementer, streetfood og meget andet venter publikum fra ind- og udland, der gæster Midtjylland i tusindvis for at følge ridesport fra allerøverste hylde. De rød-hvide farver er repræsenteret i alle fire mesterskabsdiscipliner, og særligt i dressurkonkurrencerne er forventningerne til de danske ryttere – anført af Cathrine Laudrup-Dufour – høje.

LÆS MERE OM

VM i ridesport.
'Streetfood og hestesjov' i Herning midtby.

FØLG MED OG HOLD DIG OPDATERET PÅ DE SOCIALE MEDIER

Jyske Bank Boxens Facebook og Instagram.
Herning2022’s Facebook og Instagram.

#jyskebankboxen
#herning2022