20-12-2015  - MCH Presse

Herning og MCH ønsker DHF tillykke

Herning og MCH ønsker DHF tillykke

Herning og MCH A/S ønskede DHF tillykke med et flot VM arrangement. Fv. Lars Krarup - borgmester Herning, Morten Stig Christensen - generalsekretær DHF, Per Bertelsen - formand DHF og Georg Sørensen - administrerende direktør, MCH A/S Foto: MCH A/S

- Vi er både glade og taknemmelige for den tillid, I har vist os.

I pausen i Danmarks kamp mod Rusland gik Hernings borgmester Lars Krarup og administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, på banen i Jyske Bank Boxen, hvor sidstnævnte tog ordet og hidkaldte arrangørerne, DHF-formand Per Bertelsen og generalsekretær Morten Stig Christensen.

- På vegne af Herning og MCH vil borgmester Lars Krarup og jeg gerne ønske tillykke med et flot arrangement til Jer og jeres dygtige team i Dansk Håndbold Forbund, der har arrangeret dette VM-stævne, sagde Georg Sørensen og fortsatte:
- Kære Per og Morten. Det har været en fornøjelse at være i godt selskab med jer og jeres fantastiske team. Vi er både glade og taknemmelige for den tillid, I har vist os i Herning. Tak.

En afgørende faktor for VM-arrangementets succes blev også fremhævet af MCH-direktøren:

- Og til jer kære publikum. I har været fantastiske og skal have æren for en helt utrolig stemning her i Jyske Bank Boxen. En stor tak for indsatsen til alle 105.000 VM-gæster, sluttede Georg Sørensen.