15-01-2020  - MCH Presse/DBU

Herrelandsholdet åbner EM-året med testkamp på MCH Arena

Herrelandsholdet åbner EM-året med testkamp på MCH Arena

Herrelandsholdet kan opleves på MCH Arena 27. marts. Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk.

MCH Arena lægger græs til årets første opgave for Herrelandsholdet, der skal møde det færøske landshold i en testkamp 27. marts forud for EURO2020.

Forberedelserne frem mod EURO2020 er i fuld gang for Herrelandsholdet, og nu er årets første modstander på plads. Åge Hareide og holdet møder Færøerne i en testkamp fredag 27. marts klokken 18.00 på MCH Arena, og landstræneren glæder sig til at komme i gang med optakten til EM.

- Det bliver godt at få samlet holdet igen, og med testkampen mod Færøerne tager vi for alvor hul på et vigtigt forår frem mod EM til sommer. Vi ser frem til at møde et kompetent færøsk mandskab, siger Åge Hareide.

Med testkampen i Herning skal landsholdet igen træne på hybridbanen i Herning, som blev indviet i efteråret, og det vækker glæde hos landstræneren.

- Vi ser også frem til at vende tilbage til Herning, hvor vi senest var i nogle dage op mod de sidste, vigtige kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland i november. Der er vi sikret en rigtig god træningsbane og fine forhold, og det passer os rigtig godt, siger Åge Hareide.

Seneste landskamp i Herning for Herrelandsholdet var i oktober 2018, hvor modstanderen var Østrig i en testkamp. Ved den lejlighed scorede Martin Braithwaite og Lukas Lerager de to danske mål i 2-0-sejren – sidstnævntes scoring blev i øvrigt kåret til årtiets bedste mål på Herrelandsholdet i en afstemning blandt fansene i december.

Fire dage efter kampen mod Færøerne møder Herrelandsholdet ligeledes EM-aktuelle England på Wembley i London i endnu en testkamp frem mod EM-slutrunden til sommer. Den kamp spilles tirsdag 31. marts klokken 21.00

Billetsalget til kampen mod Færøerne begynder i starten af februar.