05-10-2020  - MCH Presse

Herrelandsholdet finpudser formen mod Færøerne på MCH Arena

Herrelandsholdet finpudser formen mod Færøerne på MCH Arena

Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk

Der bliver Herning-debut til landstræner Kasper Hjulmand, når han og resten af Herrelandsholdet tager imod Færøerne i en testkamp på MCH Arena onsdag 7. oktober.

To år er der gået, siden Herrelandsholdet sidst testede formen på MCH Arena. Onsdag 7. oktober lægger MCH Arena så atter græs til en landskamp, når Herrelandsholdet tager imod Færøerne i en testkamp. Udtaget er profiler som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Martin Braithwaite, mens landstræner Kasper Hjulmand desuden har indlemmet Jesper Hansen og Pione Sisto, der således spiller på hjemmebanen i Herning, i sin trup.

Opgøret skulle oprindeligt være spillet 27. marts som optakt til sommerens EM-slutrunde, men blev aflyst som følge af covid-19-situationen. I stedet fungerer onsdagens opgør som test forud for de to Nations League-udekampe, der venter mod henholdsvis Island og England.

Trives i Herning
Siden mandag har truppen været samlet i Herning, og frem mod testen mod Færøerne vil holdet gennemføre flere træningspas på den storroste hybridbane ved Herning Fremad, som Herrelandsholdet også tidligere har benyttet.

Seneste landskamp på MCH Arena var i oktober 2018, hvor modstanderen var Østrig. Ved den lejlighed scorede Martin Braithwaite og Lukas Lerager de to danske mål i 2-0-sejren. Også i 2016 blev det til en sejr i Åge Hareides debut som landstræner, da danskerne besejrede Island 2-1.

Under de nuværende restriktioner er der 500 pladser til kampen, hvoraf ca. 170 vil være besat af danske fans. De resterende pladser går til landsholdene, tv-produktion, presse, sikkerhed samt operationelt personale.

Opgøret fløjtes i gang kl. 18.00 og kan ses på Kanal 5 med optakt fra kl. 17.00.