12-05-2023  - MCH Presse

HI-messen byder på stort aktivitetsprogram

HI-messen byder på stort aktivitetsprogram

De besøgende på årets HI-messe kan se frem til at gå på opdagelse i et stort aktivitetsprogram. Foto: MCH/Lars Møller.

Fremsynede aktivitetsområder er en helt central del af årets HI-messe, og alsidigheden præger det omfattende program, der tilbyder noget til alle inden for industrien. Som noget nyt deltager DI Produktion på messen, og både ambitionerne og forventningerne er store. HI-messen finder sted i MCH Messecenter Herning 3.-5. oktober 2023.

HI Tech & Industry Scandinavia er et overflødighedshorn for alle med tilknytning til industrien - foruden produktnyheder og innovative løsninger fra hundredvis af udstillere byder messen på adskillige højaktuelle konferencer og fremsynede aktivitetsområder.

Blandt sidstnævnte hører Danmarks største teknologievent, Technomania. Her inviterer Ingeniørforeningen, IDA, til tre dages fremtidsunivers med fuld fokus på grøn energi, elektrificering, bæredygtighed, fremtidsteknologi, digitalisering, cybersikkerhed, ledelse og startup. Som noget nyt står Green Power Denmark sammen med IDA på Technomania, og ved fælles indsats og med faglig tyngde formidler de viden, der gør de besøgende klogere på forskellige valg i forhold til den grønne omstilling.

De besøgende har også mulighed for at gå på opdagelse i The Smart Company, der rummer de nyeste teknologier inden for digitalisering af produktionsprocesser, samt udstillingen IFC International Food Contest, hvor man kan opleve mejeribranchens helt store fejring og prisfest. Derudover arrangerer Svejsebrancheklubben brancherelaterede faglige oplæg i Svejsecaféen.

Industriens mødested og vidensforum
Som noget nyt deltager også DI Produktion i HI-messen, og organisationen byder ind med et 500 kvadratmeter stort område, der danner ramme om faglige oplæg og aktiviteter - hos DI Produktion ser man store perspektiver i at deltage i messen, der fungerer som mødested og vidensforum for industrien.

- HI-messen giver DI Produktion en unik mulighed for at møde vores medlemmer og andre vigtige interessenter, når hele branchen er samlet i tre dage, konstaterer branchedirektør i DI Produktion Peter Trillingsgaard og fortsætter:

- Vi glæder os til at komme i dialog med virksomhederne og til at inspirere dem med oplæg indenfor DI Produktions tre mærkesager - grøn omstilling, kvalificeret arbejdskraft og digitalisering og automatisering. Jeg ser frem til nogle inspirerende dage med masser af mulighed for relationsopbygning og fagligt indhold.

Afgørende hjørnesten i HI-messens dna
HI-messen opererer med de fem sektorer 'automation og robotter, 'maskiner, svejsning og produktionsudstyr', 'intern logistik', 'underleverandører' og 'fødevareteknologi', og de tilhørende aktivitetsområder er en afgørende hjørnesten i messens dna.

- Med hjælp fra vores samarbejdspartnere samler vi forgreninger af industrien med målrettede udstillere og højaktuelle konferencer og aktiviteter. Idéen er, at vi på den måde kan skabe aktivitetsområder, der dels appellerer til mange mennesker, og dels repræsenterer alt det nyeste inden for temaet, forklarer projektleder i MCH A/S Sisse Merrild Nielsen.

HI Tech & Industry Scandinavia finder sted i MCH Messecenter Herning 3.-5. oktober 2023. Læs mere hér.