30-12-2015  - MCH Presse

Historisk år i MCH-koncernen

Historisk år i MCH-koncernen

Ferie for Alle var et af årets helt store trækplastre med 61.855 besøgende

​For første gang nogensinde rundede MCH 1.000.000 gæster på et år, og 2015 blev således det bedste besøgs-år i koncernens 61-årige historie.

1.015.679 gæster fordelt på 444 arrangementer i MCH koncernens fire forskellige lokationer er markant flere end den hidtidige rekord fra 2007, hvor 938.346 gæster besøgte MCH. Hele 417.228 mennesker besøgte messer, koncerter og shows i MCH Messecenter Herning. Multiarenaen Jyske Bank Boxen trak 244.341 gæster til, og MCH Messecenter Herning Kongrescenter blev besøgt af 159.852 gæster. På MCH Arena har FC Midtjyllands Danmarksmesterskab og flere internationale kampe betydet 193.358 tilskuere.

-  Det er helt specielt for os. Vi er både glade og stolte over at runde en million gæster. I sig selv et næsten magisk tal. Det er den største anerkendelse, vi kan ønske os, når så mange gæster besøger os i løbet af et år. Dette kan kun lade sig gøre takket være vores trofaste kunder og samarbejdspartnere og fordi vore medarbejdere har præsteret deres ypperste, siger Georg Sørensen, Administrerende direktør, MCH A/S.

Rekorder flotte besøgstal
Juli måneds VM for Islænderheste var ny på kalenderen og med 55.000 gæster stærkt medvirkende til at millionen blev rundet. Bedst besøgte messe var Ferie For Alle med 62.855 gæster. Den helt store publikumsattraktion i 2015 var igen et håndboldmesterskab, denne gang VM for kvinder, der i december tiltrak 105.191 i Jyske Bank Boxen og slog nye seerrekorder på TV, hvor hver dansker over 3 år i snit brugte 6 timer og 12 minutter på VM. De mest sete kampe fra Jyske Bank Boxen blev set af over 1.9 mio. danskere.

2015 bød bl.a. på hele tre politiske årsmøder og sammen med andre kongresser og fester bidrog også dette forretningsområde til besøgsrekordåret 2015.

Syv messer på to måneder i 2016
Et forår med masser af oplevelser er i vente i MCH, der bl.a. byder på hele syv messer på to måneder startende med Farmertech sidst i januar efterfulgt af interiør og designmessen Formland, nyskabelsen Motorshow med høj oktan tilbud på to og fire hjul, Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle, FoodExpo, der er nordens største fagmesse for fødevarer og afsluttende med Dansk Varmblods  Hingstekåring, der for første gang har Jyske Bank Boxen som hovedarena, og sammen med Hest og Rytter messen præsenterer det største mekka i verden af sin art for hesteinteresserede. Alt dette altså inden for bare to måneder.

Adele, Iron Maiden, Hairspray og Shrek
Mens 2015 bl.a. bød på årtiers største popikon Madonna i Jyske Bank Boxen kan publikum i 2016 glæde sig til verdensstjernen Adele, der formåede at sælge ud på mindre end en halv time. MCH’s kulturpallette byder på oplevelser for alle fra Dansktop Prisen til Iron Maiden. Som en nyskabelse kan Broadwaymusicalen Hairspray med en perlerække af danske stjerner i maj måned opleves i Jyske Bank Boxen. I MCH Herning Kongrescenter byder efterårets egenproduktionen på den populære grønne trold Shrek, prinsesse Fiona, Æsel og alle de andre elskede figurer.

Tak for tilliden
MCH direktøren understreger at mange har andel i koncernens besøgsrekord på over 1 million gæster.

- Vi gør os umage for, at vores gæster har den bedste oplevelse, når de besøger MCH. Derfor skal der lyde en stor tak til alle de mange, der har en andel i, at vi har kunnet byde så historisk mange mennesker velkommen i MCH i 2015. Det gælder både vore mange trofaste kunder og meget dedikerede samarbejdspartnere, og naturligvis de flere end én million gæster.

- Hjerteligt tak for tilliden, på forhåbentlig gensyn - og godt nytår til alle, slutter Georg Sørensen. 

Næste store arrangement i MCH er DR Sportens store Gallashow i samarbejde med Danmarks Idræts Forbund, Team Danmark, Sport One og DR i Jyske Bank Boxen 9. januar 2016


Se flere billeder