15-10-2019  - MCH Presse

Hr. Skæg vender tilbage til Herning

Hr. Skæg vender tilbage til Herning

Pressefoto.

Den populære Hr. Skæg er tilbage, og han tager masser af underholdning og et helt hotel med sig, når han besøger MCH Herning Kongrescenter 3. maj 2020.

Bogstaver og tal bliver altid en leg i selskab med Hr. Skæg, og nu vender den populære Ramasjang-figur tilbage på scenen i MCH Herning Kongrescenter med et helt nyt univers for både store og små. Hr. Skæg har nemlig åbnet sit helt eget hotel, Hr. Skægs Hotel, og her kan man møde mennesker fra hele verden. Problemet er bare, at det ikke altid er nemt at forstå, hvad de vil. Sammen med publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af, at engelsk faktisk ikke er så svært, som man skulle tro.

Som altid i Hr. Skægs univers handler det om læring, men det skal først og fremmest være sjovt og spændende. Showet er skruet sammen ud fra devisen om, at det giver selvtillid at opdage, at man kan mere, end man tror. På Hr. Skægs hotel lærer alle barnlige sjæle, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom man ikke taler samme sprog. Hr. Skæg og vennen Vinter har også lavet en række nye sprogsange, så publikum kan se frem til at grine, synge, danse og ikke mindst blive klogere. 

Hr. Skægs Hotel kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 3. maj 2020. Billetter kan købes på mch.dk.