31-10-2018  - MCH Presse

Hundeverdenen samles til International Dobbeltudstilling i MCH

Hundeverdenen samles til International Dobbeltudstilling i MCH

Dansk Kennel Klub afholder International Dobbeltudstilling i MCH Messecenter Herning 3.-4. november. Foto: MCH/Tony Brøchner

Igen i år holder Dansk Kennel Klub (DKK) International Dobbeltudstilling i MCH Messecenter Herning i weekenden 3.-4. november. Alle hundeinteresserede inviteres til at opleve op mod 8.000 logrende haler til den spændende hundeudstilling samt at benytte sig af messens gode tilbud.

I weekenden 3.-4. november byder Dansk Kennel Klub indenfor til International Dobbeltudstilling i MCH Messecenter Herning. Dansk Kennel Klub udvider i år udstillingen med en hal og tager hele otte haller i brug, når de op mod 8.000 bjæffende venner på ny indtager messehallerne til den årlige hundeudstilling og messe. I mere end 20 år har Dansk Kennel Klub afholdt hundeudstilling i MCH Messecenter Herning, og traditionen tro bliver de to dage fyldt med masser af oplevelser for de besøgende, når hundeverdenen samles til spændende bedømmelser, finalekonkurrencer samt et væld af aktiviteter.

- Det bliver uden tvivl en fornøjelse at opleve de mange hunde dyste om forskellige titler, og de besøgende kan se frem til en weekend med et væld af oplevelser på programmet. Udstillingen vokser i popularitet, og vi glæder os til endnu en gang at byde publikum, de tusindvis af deltagere samt de op mod 60 stande på den tilhørende messe velkommen til årets International Dobbeltudstilling, siger Anders L. Mortensen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Konkurrencer og festligheder
Vinderne af flere prestigiøse titler skal kåres, og publikum kan se frem til at overvære både hanner og tæver, der blandt andet dyster om at blive de endelige videre af titlerne Dansk Vinder, Dansk Juniorvinder og Dansk Veteranvinder. Søndag bliver weekendens helt store pris uddelt, når Årets Hund skal kåres. I år byder udstillingen på en ny begivenhed, når Årets Rallyhund, som er en lydighedsprøve på tid, debuterer ved udstillingen.

- Dansk Kennel Klub runder året af med udstillingen i Herning, og stævnet fungerer derfor som den store finale for vores mange løbende konkurrencer. Desuden er Herning vores mest festlige udstilling, da MCH Messecenter Herning giver os gode muligheder for at skabe en glimrende atmosfære med store dekorationer og udsmykning af hallerne, lyder det fra Jette Nielsen, leder af udstillingsafdelingen i Dansk Kennel Klub, som tilføjer, at Dansk Kennel Klub glæder sig over det efterhånden lange samarbejde med MCH.

Shoppeparadis for hundeelskere
De besøgende på årets International Dobbeltudstilling kan fuldende oplevelsen ved at besøge den tilhørende messe i hal M. Her står op mod 60 udstillere klar med et bredt udvalg af hundeudstyr, og der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse blandt nyt udstyr og gode tilbud.

Dansk Kennel Klubs International Dobbeltudstilling kan opleves i MCH Messecenter Herning i weekenden 3.-4. november 2018. Læs mere om arrangementet på Dansk Kennel Klubs hjemmeside eller mch.dk.