03-11-2016  - MCH PRESSE/Maria Lange

Hygiejnisk verdenskongres mødes i Herning

Hygiejnisk verdenskongres mødes i Herning

Adm. direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, byder velkommen til EHEDG-verdenskongressen. Foto: Henrik Vinter Krogh

EHEDG-verdenskongressen, der behandler hygiejnisk design og fødevareproduktion, samles i MCH Messecenter Herning 2.-3. november i forbindelse med fagmessen FoodTech.

EHEDG

European Hygienic Engineering & Design Group, EHEDG, er en organisation af udstyrsproducenter, levnedsmiddelindustrien, forskningsinstitutter og offentlige sundhedsmyndigheder, der har som formål at fremme hygiejne i forbindelse med forarbejdning og emballering af levnedsmidler. EHEDG-verdenskongressen afholdes hvert andet år på skiftende lokationer. I 2014 blev konferencen afholdt i Parma, Italien. 

Den femte udgave af European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG)-verdenskongressen inden for hygiejnisk design og fødevareproduktion afholdes i disse dage i MCH Messecenter Herning, hvor flere end 300 deltagere fra 36 lande er samlet. Kongressen samler producenter inden for fødevarer, medicin og kosmetik til to dage med fokus på at levere praktisk knowhow til forbedring af produktsikkerhed, proceseffektivitet og produktionseffektivt inden for hygiejnisk teknik og design. Blandt årets deltagere findes både ingeniører, forskere og udviklingsfolk fra blandt andre Coca-Cola, Nestlé, ACO Group og Tetra Pak.

Eksperter fra hele verden mødes
EHEDG er et internationalt anerkendt konsortium af udstyrsproducenter, levnedsmiddelindustrien, forskningsinstitutter og offentlige sundhedsmyndigheder, der giver vejledning i de hygiejniske teknik- og designaspekter til fremstilling af sikre og sunde fødevarer, og det er således være en bred vifte af internationale eksperter, der er samlet i Herning for at dele ud af deres viden inden for hygiejnisk fødevareproduktion. Blandt konferencens hovedtalere finder man blandt andre repræsentanter fra Nestlé, Henkel GmbH & Co., Mondelēz og University of Zagreb.

EHEDG-verdenskongressen arrangeres i et samarbejde med EHEDG Danmark, EHEDG International og MCH Messecenter Herning. Kongressen afholdes sideløbende med FoodTech, Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi.


Se flere billeder