02-04-2023  - MCH Presse

Icehorse Festival leverede fire dages hestefest med publikumrekord i Herning

Icehorse Festival leverede fire dages hestefest med publikumrekord i Herning

Icehorse Festival blev afholdt i MCH Messecenter Herning 30. marts- 2. april 2023. Foto: Anja Mogensen Photography.

I høj sol og med lige så højt humør sluttede Icehorse Festival 2023 søndag eftermiddag efter fire dages hestefest med præstationer i verdensklasse, publikumsrekord og sublim stemning i MCH Messecenter Herning.

Hele 12.000 gæster i alt fra ind- og udland kom i år igennem tælleapparaterne på Icehorse Festival 2023, som udspillede sig i MCH Messecenter Herning 30. marts- 2. april 2023, og stemningen var boblende alle fire dage. Foruden heste og ryttere, som leverede sportspræstationer i absolut verdensklasse, bød Icehorse Festival på sang og show, over 50 udstillere i det store shoppingområde, foredrag og oplæg med dygtige fagfolk samt mange andre oplevelser.

Icehorse Festival har en unik plads i den islandske hesteverden, idet festivalen er verdens største indendørs World Ranking-stævne, hvor både eliten og bredden kan konkurrere, og alle interesserede kan samles om den islandske hest.

Hos arrangørerne er der stor glæde over både publikumsrekorden, ekvipagernes præstationer og den traditionsrige, dejlige feststemning – “that Icehorse feeling” – som kun Icehorse Festival kan byde på:

- Vi er meget tilfredse, og alle dage er forløbet rigtig godt. Vi har set virkelig flotte ekvipager og store sportslige præstationer. Vi er meget glade for den store interesse og opbakning fra både publikum, udstillere, ryttere og sponsorer. En kæmpestor tak skal lyde til vores godt 100 frivillige hjælpere, der gør et kæmpe arbejde, lyder det fra Stine Sandahl, Lone Bertelsen og Rasmus Møller Jensen, der er arrangørgruppen bag Icehorse Festival.

Samtidig glæder de sig over samarbejdet med streamingtjenesten Alendis, der har sørget for streaming af alle klasser og shows alle fire dage med kæmpe interesse fra både udenlandske og danske seere.

Man kan se mere om eventet, læse nyheder og tjekke resultater på www.icehorsefestival.com.

Bemærk: Denne nyhed er en versionering af arrangørens pressemeddelelse.


Se flere billeder