11-04-2022  - MCH Presse

Icehorse Festival tilbage med præstationer i verdensklasse

Icehorse Festival tilbage med præstationer i verdensklasse

Foto: MCH/Lars Møller.

Fire dages hestefest i Herning blev søndag eftermiddag 10. april afsluttet foran et begejstret Icehorse Festival-publikum i Equsana Arenas Hal M i MCH Messecenter Herning.

Over 2.000 gæster per dag fra ind- og udland besøgte Icehorse Festival i MCH Messecenter Herning 7.-10. april 2022, og stemningen var i top alle fire dage. Foruden 350 heste og knap 300 ryttere, som leverede sportspræstationer i verdensklasse, bød festivalen på sang og show, over 50 udstillere i det store shoppingområde, foredrag og oplæg med dygtige fagfolk arrangeret af Dansk Islandshesteforening samt mange andre oplevelser.

Icehorse Festival har en unik plads i den islandske hesteverden, da festivalen er verdens største indendørs World Ranking-stævne, hvor både eliten og bredden kan konkurrere, og alle interesserede kan samles om den islandske hest.

Stor tilfredshed hos arrangørgruppen
Fra arrangørgruppen er der stor glæde over det vellykkede comeback.

- Vi har ventet på disse dage i to år, og det har været skønt igen at fejre den islandske hest med et entusiastisk publikum, siger Stine Sandahl fra arrangørgruppen, som desuden tæller Lone Mølholm Bertelsen og Rasmus Møller Jensen.

- Den store interesse for islandshesten ses tydeligt i det voksende besøgstal og den kæmpe interesse fra rytterne i både ind- og udland. Vi takker alle vores seje frivillige, udstillere og sponsorer mange gange for samarbejdet og glæder os allerede til næste år, lyder det fra Stine Sandahl på vegne af arrangørerne.

Alt i alt blev årets Icehorse Festival en topoplevelse med et utrolig højt sportsligt niveau og en fantastisk stemning blandt deltagere såvel som besøgende.

Man kan se mere om eventet, læse nyheder og tjekke resultater på www.icehorsefestival.com. Alle klasser blev livestreamet af ZibraSport Equest, hvor alle videoer nu er tilgængelige for brugerne.


Se flere billeder