05-02-2020  - MCH Presse

Ikoniske Disney-figurer indtager isen i Jyske Bank Boxen

Ikoniske Disney-figurer indtager isen i Jyske Bank Boxen

De mest populære Disney-figurer snører skøjterne og indtager isen i Jyske Bank Boxen i skolernes vinterferie. Pressefoto.

Der er lagt op til en magisk vinterferie for alle Disney-fans, når Disney On Ice lægger vejen forbi Jyske Bank Boxen med showet ’Magical Ice Festival’ 12. og 13. februar.

Det kan godt være, der ikke er frost og is i sigte udendørs i vinterferien, men der er alligevel mulighed for at se fortryllende frostlandskaber og et spektakulært skøjteshow med elskede Disney-karakterer inden døre. For 12. og 13. februar snører ikoniske Disney-figurer skøjterne og løber på isen med ’Disney On Ice – Magical Ice Festival’.

Det er tredje gang, Jyske Bank Boxen bliver omdannet til ét stort Disney-univers, og der er sjov, spænding og seje skøjtetricks i vente på rejsen ind i Disneys eventyrlige verden. Det garanterer Nicki Quist, der er leder af kultur i MCH Messecenter Herning.

- Disneys univers formår som ingen andre at samle generationerne. Disney On Ice er den ultimative oplevelse for både store og små, og vi ser frem til et glædeligt gensyn med de berømte figurer og det magiske og storslåede show, siger Nicki Quist.

Magi og modige prinsesser
I det nyeste show på Disney On Ice-stammen er frygtløse prinsesser, mod og magi omdrejningspunktet, og publikum i Jyske Bank Boxen bliver taget med på en forunderlig rejse gennem populære Disney-universer.

Vaiana og halvguden Maui bevæger sig ud på isen på en farefuld færd for at levere det stjålne hjerte tilbage til Te Fiti, mens Anna og Elsa begiver sig på en rejse gennem det kolde og funklende Frost-landskab i selskab med den altid underholdende snemand Olaf. Og så har krabben Sebastian travlt med at holde styr på den noget eventyrlystne Ariel, alt imens den dristige Rapunzel og den charmerende Flynn Rider møder forhindringer på deres flugt. Og endelig sørger Udyret og hans fortryllede følge for et spektakulært show for den skønne Belle.     

Med et sceneshow ud over det sædvanlige, 108 forskellige fortryllende kostumer og nogle af verdens dygtigste skøjteløbere i rollerne som en stjerneparade af populære Disney-karakterer er der lagt op til en magisk vinterferieoplevelse for store og små. Showet er med både dansk tale og sang, så alle aldre kan nyde Disney-forestillingen.

Disney on Ice kan opleves i Jyske Bank Boxen 12. og 13. februar 2020. Billetter kan købes via mch.dk.