30-03-2016  - MCH Presse

International skindudstilling indtager MCH

International skindudstilling indtager MCH

Kopenhagen Fur samler branchen til tre dage med det bedste og nyeste indenfor skindmode og minkavl. Skindudstillingen foregår fra 31. marts til 2. april i MCH Messecenter Herning.

Fakta:

  • I sæsonen 2014/2015 havde Kopenhagen Fur en omsætning på 10,9 milliarder kroner.
  • Minkskind udgør 1/3 af den samlede danske eksport til Kina/Hongkong.
  • Danske minkavlere producerer de suverænt bedste minkskind i verden, hvilket bliver belønnet med en højere gennemsnitlig skindpris end konkurrerende minkavlere. 

Læs mere her

Med en årlig produktion på 18,6 millioner minkskind er Danmark en af verdens største producenter. Fra torsdag den 31. marts til lørdag den 2. april kan nogle af disse skind – samt skind fra udenlandske avlere – tages i nærmere øjemål, når Kopenhagen Fur inviterer til fagmesse i MCH Messecenter Herning.

Skindudstillingen, som indtager hele den store Hal M, er et årligt tilbagevendende arrangement, hvor branchen samles.
De tre messedage byder blandt andet på bedømmelse og udstilling af skind, udstilling af udstyr til brug ved pelsning og drift af minkfarme samt god underholdning i form af konkurrencer, præmier og børneunderholdning.
Desuden kan besøgende også møde og få rådgivning af eksperterne fra Kopenhagen Fur, som er verdens største pelsauktionshus med en global markedsandel på 60 procent.

Under Kopenhagen Furs skindudstilling er der også rig mulighed for at opleve de nyeste styles. De vises frem på ganske dragende og utraditionel vis af den københavnske dansegruppe Pivot Dance Company.
De nye styles er designet af Imagine Talents, som er et globalt samarbejde mellem Kopenhagen Studio og de største og vigtigste mode- og designuniversiteter i verden.

Det flotte show kan opleves to gange dagligt alle tre messedage.