03-06-2019  - MCH PRESSE

Jakob Stegelmann vil nørde gaming og tegnefilm i Herning

Jakob Stegelmann vil nørde gaming og tegnefilm i Herning

Pressefoto.

Troldspejlet-værten Jakob Stegelmann tager 10. september 2019 MCH Herning Kongrescenter med på en rejse tilbage i tiden – fra tegnefilmens spæde start til nutidens digitale underholdning.

En levevej båret af gaming, tegneserier, animationsfilm og sci-fi er noget, de færreste kan nikke genkendende til. Ikke desto mindre er det lige netop de elementer, der har formet Jakob Stegelmanns tilværelse – både arbejdsmæssigt og privat. I ’Mit liv som nørd’ tager Jakob Stegelmann publikum i MCH Herning Kongrescenter med på en rejse fra de allerførste tegnefilm og helt frem til de nyeste og den digitale underholdning anno 2019.  

Jakob Stegelmann er bedst kendt for sin værtsrolle i tv-programmet Troldspejlet, der har rullet over skærmen på Danmarks Radio siden 1989. På det fyldestgørende CV står desuden forfatter, foredragsholder, redaktør og filmanmelder. I mere end 40 år har den 61-årige tv-vært beskæftiget sig med film og anmeldelser i den smånørdede genre, og Jakob Stegelmann har været med på hele rejsen, efterhånden som sci-fi og overnaturlige elementer er blevet mainstream. Der er således lagt op til en aften med sjove anekdoter, interessante filmklip og skæve vinkler på den udvikling, der er sket på området.

Foredraget med Jakob Stegelmann kan opleves i MCH Herning Kongrescenter tirsdag 10. september 2019. Billetter kan købes på mch.dk.