30-01-2017  - MCH PRESSE

John Mayer til Jyske Bank Boxen

John Mayer til Jyske Bank Boxen

Det er en superstjerne, der for anden gang besøger Jyske Bank Boxen den 5. maj, nemlig den amerikanske singer-songwriter John Mayer. Her ses han til sin seneste koncert i Jyske Bank Boxen i 2013. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den Grammy Award-vindende singer-songwriter John Mayer vender tilbage til Jyske Bank Boxen den 5. maj 2017.

Som en del af sin ”The Search For Everything”-verdensturné besøger den amerikanske singer-songwriter John Mayer Jyske Bank Boxen i Herning på Danmarks befrielsesdag, den 5. maj.

Turnéen, der er hans første solotour siden 2014, bringer ham rundt i USA, Canada og Europa. I Danmark giver den succesfulde sanger udover i Jyske Bank Boxen også koncert i den nyåbnede Royal Arena i København.

Det er anden gang, han giver koncert i Jyske Bank Boxen. Sidst var i 2013, hvor han begejstrede publikum og spillede sig til flotte anmeldelser i talrige medier.

- Vi er stolte over at kunne byde John Mayer velkommen tilbage. Med tanker på den fantastiske koncert i Jyske Bank Boxen i 2013 er der noget at glæde sig til. Vi vil samtidig gerne takke koncertarrangøren Live Nation for at arrangere en koncert i hver af landets store multiarenaer, Jyske Bank Boxen samt den nye Royal Arena i København, så flest muligt kan opleve denne fremragende kunstner, siger administrerende direktør Georg Sørensen, MCH Messecenter Herning.
 

Aktuel med nye sange
Den første strofe fra ”The Search for Everything” udkom fredag den 20. januar og gik direkte ind som nr. 1 på iTunes. EP’en indeholder det nyligt udgivne nummer ”Love on the Weekend” samt tre helt nye sange, “Moving On and Getting Over,” “Changing,” og “You’re Gonna Live Forever in Me”.  ”The Search for Everything”, som Mayer begyndte at indspille i 2014 i de berømte Capitol Studios i Capitol Records bygningen i Hollywood, bliver udgivet i sin helhed i løbet af foråret.

John Mayer debuterede i 2001 med albummet 'Room For Squares', der blev et stort hit og blandt andet indeholdt de succesfulde singler 'No Such Thing' og 'Your Body is a Wonderland'. I et par år var han uden for rampelyset på grund af en halssygdom, men efter en operation i 2013 har han været stærkt tilbage. Han har til dato udgivet seks soloalbum, senest 'Paradise Valley' fra 2013, og desuden fire livealbum.

Billetsalget starter mandag den 6. februar kl. 10.00 via mch.dk, ticketmaster.dk og livenation.dk.