23-10-2018  - MCH Presse

Johnny Hansen og Stig Rossen melder klar til Danmarks Største Halbal

Johnny Hansen og Stig Rossen melder klar til Danmarks Største Halbal

Jyske Bank Boxen forvandles til Danmarks Største Halbal 27. oktober 2018. Foto: MCH/Lars Møller

Der er ikke længe til, at dørene åbner til Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen 27. oktober. Kandis og Stig & Vennerne står traditionen tro for underholdningen, og igen i år ser de frem til at sætte gang i dansegulvet for de mange festglade gæster.

For tredje år i træk bliver der fest for alle pengene, når Jyske Bank Boxen forvandles til Danmarks Største Halbal 27. oktober. Flere end 6.000 feststemte gæster har siden premieren i 2016 fornøjet sig til årets dansefest i det begyndende efterårsmørke, og i år er ingen undtagelse. De mange gæster kan også i år se frem til et hyggeligt og intimt halbal med fællesspisning og underholdning fra Kandis og Stig & Vennerne, der endnu en gang er klar til at spille op til dans og fylde salen med forrygende hits lige fra "Glade minder" og "Hold Me" til Flemming Bamse Jørgensens folkekære ørehængere "Vimmersvej" og "En lille båd, der gynger".

- Danmarks Største Halbal er noget helt specielt, og stemningen er forrygende, så vi glæder os til at vende tilbage og give den gas på scenen foran så mange mennesker, siger Johnny Hansen fra Kandis, og Stig Rossen er enig:

- Det plejer at være en fantastisk aften, hvor humøret er højt, så vi ser frem til endnu en gang at gentage denne dejlige tradition og give folk en lørdag aften, de sent glemmer.

En hyggelig og festlig aften

God stemning, masser af hygge, fællesskab, fællessang og fællesdans er indbegrebet af Danmarks Største Halbal, og alle gæster kan allerede nu begynde at glæde sig til at synge, danse og skåle til den helt store guldmedalje. Hører man ikke til de danseglade, er der stadig masser af gode grunde til at deltage i festen. Uanset om man foretrækker at nyde musikken fra langbordene i selskab med venner og en kold fadøl, eller man hellere vil kaste sig ud på dansegulvet, så er der plads til det hele, og der er rig mulighed for en hyggelig og ikke mindst festlig aften.

I MCH glæder man sig til igen at byde gæsterne indenfor til Danmarks Største Halbal:

- Med de seneste to års halbal-succeser velgennemført glæder vi os til igen at byde de mange festglade gæster indenfor til Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen. Vi nyder hvert år at opleve, hvordan det musik- og danseglade publikum hygger sig sammen med god mad, musik, dans og fællesskab. Der venter en rigtig fest, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

Gæsterne støtter et godt formål

Igen i år får aftenens gæster mulighed for at støtte et godt formål, når de kan købe roser i en særlig Knæk Cancer-bod. Herigennem indsamlede Danmarks Største Halbal i 2017 32.240 kroner, som blev doneret direkte fra scenen til Knæk Cancer-showet på TV 2.

Det er fortsat muligt at købe billetter til Danmarks Største Halbal på mch.dk.