14-09-2018  - MCH Presse

Jubilæumsmesse byder på gode tilbud og aktiviteter for hele familien

 Jubilæumsmesse byder på gode tilbud og aktiviteter for hele familien

Outlet-Messen åbner dørene til Danmarks største shoppe-event 29.-30. september i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner

Ti år. Så længe har Outlet-Messen været i MCH, og jubilæet markeres med modeshow, børnebio, modetips - og naturligvis masser af gode tilbud.

Når sommeren går på hæld, og sommertøjet pakkes væk, er det tid til at klargøre garderoben til den forestående efterårs- og vintersæson. Og her kommer Outlet-Messen på et belejligt tidspunkt som en efterårsbebuder. Den 29.-30. september smækker MCH Messecenter Herning dørene op til Danmarks største shopping-event. Her er hallerne fyldte med gode tilbud på tøj, sko, tasker, sportsudstyr, legetøj, interiør til boligen og meget mere.

Efterårets messe markerer et rundt hjørne. I år kan MCH nemlig fejre ti års jubilæum for Outlet-Messen, som så dagens lys for første gang 15.-16. november 2008, og siden er blevet afholdt to gange årligt. Gennem årene er den blevet besøgt af 311.572 personer.

Aktiviteter for alle
Mens forældrene handler, vil der være sjove aktiviteter for børnene: PlayMais, hoppeborg, karrusel og børnebio for de mindste. Derudover byder messen på Autogalleriet, som udstiller flotte, gamle biler, Shooting Range, hvor man kan prøve at skyde med bue og luftbøsse samt minigolf, fodbolddart og fodboldpool. Så der er garanti for gode og hyggelige timer for hele familien.

Der er også mulighed for at hente modeinspiration på messen, som byder på modeshow, og som noget helt nyt kan man få god vejledning i et foredrag om tøjsammensætning ved stilrådgiver Susanne S. Petersen fra Stil-Tjek.

Early Bird-konceptet bliver også fornyet. Alle Early Birds, som besøger Mode Bazaaren fra kl. 9-10 om lørdagen, vil være med i lodtrækningen om forskellige præmier, heriblandt et weekendophold for to personer og billetter til Anders Matthesens jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen.

Masser af tilbud på kvalitetsmærker
Der er tilbud i lange baner hos de mange udstillerbrands, heriblandt Stelton, Velorbis, Kooridor Design, Brinckisenkram og SPORT 24. Af tøjmærker kan man glæde sig til gode priser på blandt andet Peak Performance, Bertoni, S.N.S Herning, Depeche, Klitmøller Collective. Message, Only, Bjørn Borg, Vero Moda, Pieces, Another Project, Diesel og Blue De Genes.

Og i MCH glæder man sig til at modtage gæster til den store shopping-jubilæumsfest:

- Det er altid noget helt særligt at markere et jubilæum på en af vore messer. Outlet-Messen er en populær messe, hvor mennesker mødes og gode handler indgås. Det er nutidens markedsplads, og vi håber på at se rigtig mange gæster til efterårets jubilæumsversion af Outlet-Messen, hvor de besøgende vil blive modtaget af attraktive 10 års jubilæumstilbud, siger administrerende direktør i MCH Georg Sørensen.