14-11-2019  - MCH Presse

Julemanden kickstarter oplevelsesrig jul i MCH

Julemanden kickstarter oplevelsesrig jul i MCH

Anders Blichfeldt, forsangeren for Big Fat Snake, er i front, når Christmas Gospel 1. december indtager MCH Herning Kongrescenter. Pressefoto

December bliver en gavefest for både store og små i MCH Herning Kongrescenter, hvor der er masser af stjernestunder og oplevelser hele julemåneden. 1. december starter festlighederne, når selveste julemanden bliver vækket i Herning midtby.

Torvet foran MCH Herning Kongrescenter bliver centrum for julens indtog i Herning, når julemanden bliver vækket foran et forventningsfuldt publikum 1. december. Festlighederne begynder allerede kl. 14.30, hvor der bliver solgt julete, kaffe og varm kakao samt æbleskiver og honningkager fra boder på torvet. Astrid Maria Jørgensen og Bent Skourup Hansen sørger for musik og julesang indtil 15.10, hvor julemanden vækkes. Kl. 15.30 går turen gennem gågaden til byens torv, hvor juletræet tændes kl. 16.00. 

Billetsalget i MCH Herning Kongrescenter holder også åbent 1. december, og der er masser af juleunderholdning på programmet hele måneden.

Mick Øgendahl tager gas på julefrokosten

Der er stadig få billetter tilbage til årets julefrokost i MCH Herning Kongrescenter 30. november, hvis man vil tyvstarte julemåneden med en fantastisk aften. Mick Øgendahl underholder på scenen, og han plejer at give sit publikum et rigtig godt grin. Han har en fantastisk mimik og karismatisk udstråling, og gæsterne kan roligt glæde sig til underholdningen til årets julefrokost. På julefrokostmenuen er der en række spændende juleretter, og efter show og middag spiller De Strandede Hvaler op til dans med pop- og rockhits fra 60'erne og frem til i dag.

Julekoncerter på stribe

MCH Herning Kongrescenter er kendt for sit brede program af julekoncerter, og succesen gentages i år. 1. december står Anders Blichfeldt, forsangeren for Big Fat Snake, i front, når Christmas Gospel indtager scenen. Sammen med gospelgruppen Andrews Sisters og Jønnsons Fristelser krydrer den populære sanger klassisk gospelmusik med masser af rock'n roll, liv og glade dage. Koncerten byder både på livlige gospelversioner af klassiske julesange og helt nye julesange, som Anders Blichfeldt selv har skrevet.

Stig Rossen fejrer 25 år med sine populære julekoncerter, når han optræder 5. december i MCH Herning Kongrescenter. Kendte julesalmer og -sange fra den danske sangskat går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede julerepertoire. Som altid tager Stig Rossen en gæstesolist med på scenen, og i år er valget faldet på Jasmin Gabay. Danskerne kender sangerinden fra DR's Den store bagedyst 2018 og fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede "Kiss Like This". 

11. december bliver MCH Herning Kongrescenter fyldt med masser af forventningsfulde børn, når elever fra skolekor i hele Herning Kommune samles for at give julekoncert. Begivenheden er en familietradition for mange, og igen i år er der både kendte klassikere og nye sange på repertoiret. Koret bliver akkompagneret af et rockorkester og Herning Amatørsymfoniorkester.

40 år med Linie 3 og populært gensyn med Sissel Kyrkjebø

Siden 1979 har Linie 3 underholdt hele Danmark, og i år kan Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow altså fejre 40 år på scenen, når de optræder med deres juleshow i MCH Herning Kongrescenter 11. december. Sanger- og skuespillerinde Trine Gadeberg supplerer de tre herrer på scenen, mens Jan Glæsel og orkester akkompagnerer løjerne med god musik. Det bliver en kombination af sang, nye sketches og elskede klassikere. Eller sagt med andre ord: Linie 3 som danskerne har kendt dem i 40 år.

Sissel Kyrkjebø gæster MCH Herning Kongrescenter 14. december, hvor hun sammen med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge synger julen ind i Herning. Koncerten byder på alt fra klassiske julesange til medrivende soul- og gospelperler. Den norske sanglærke er stadig populær i Danmark, og det kan også mærkes i MCH Herning Kongrescenter, hvor der kun er få billetter tilbage til julekoncerten.

Ramasjanghit udsolgt

Ramasjang Mysteriet og mesterdetektiven Kristian er populær blandt de yngste i familien. Det samme gør sig gældende i MCH Herning Kongrescenter, hvor billetterne til Ramasjangs Julemysterium 15. december er blevet revet væk. I løbet af under to måneder var samtlige billetter solgt, og billetkøberne kan se frem til fart over feltet med masser af underholdning og detektivarbejde i børnehøjde krydret med alle de kendte, prisvindende sange fra Ramasjang Mysteriet live på scenen.

Det bliver med andre ord en oplevelsesspækket afslutning på 2019 i MCH Herning Kongrescenter. Hvis man gerne vil lægge en oplevelse under juletræet til næste år, er det nye sæsonprogram 'Oplevelser for alle' allerede på gaden. Se det lige her