17-05-2016  - MCH Presse

Jyske Bank Boxen dirrer af spænding inden premieren på HAIRSPRAY

Jyske Bank Boxen dirrer af spænding inden premieren på HAIRSPRAY

Scenen står klar til premieren - Foto: Tony Brøchner / MCH

HAIRSPRAY-stjernecastet har indtaget de skrå brædder i Jyske Bank Boxen. Tirsdag øvede de for fuld tryk, og stjernerne melder sig nu klar til at gå på scenen til premieren på den enestående musical HAIRSPRAY onsdag aften.

HAIRSPRAY-stjernerne tog sig en dyb indånding, da de tirsdag betrådte de skrå brædder i Jyske Bank Boxen for første gang. For selv om Jyske Bank Boxen er forvandlet og gjort intim og mindre forud for musicalpremieren, er salen imponerende. Med plads til flere tusinde publikummer til hver af de syv forestillinger over de næste fem dage, kan selv store skuespilstjerner forbløffes.

Stjernerne klar til jysk premiere
Da Silas Holst, Martin Brygmann og Co. tirsdag mødte pressen, garanterede de, at musicalen bliver fremragende til alle syv forestillinger i Jyske Bank Boxen fra onsdag den 18. – søndag 22. maj.

- Jyske Bank Boxen er det vildeste sted. Folk bliver så imponerede, når jeg fortæller, at vi spiller her. Vi har vidst i et helt år, at vi skulle herhen. Nu sker det, og det er så dejligt endeligt at være i Jyske Bank Boxen. Vi er helt klar til de syv forestillinger, sagde en begejstret Martin Brygmann imellem prøverne på HAIRSPRAY.

Musical for øjne, ører og hjerte
Musicalen har det hele, og der venter publikum en forrygende oplevelse til Broadway-musicalen med ørehængende dansenumre, højt hår og et klart budskab, når publikum med musicalen tages tilbage til de glade 60ére. HAIRSPRAY har, som det eneste sted ud over Jyske Bank Boxen, spillet i Tivoli i København, og anmelderkorpset har rost HAIRSPRAY til skyerne. Ifølge anmelderne kan man i HAIRSPRAY vente sig noget lækkert og godt for både øjne, ører og hjerte, når det stjernespækkede ensemble af skuespillere, dansere og musikere går på scenen.

Stjernecast og musicalfeber
Stjernerne i HAIRSPRAY er bl.a. Silas Holst, Julie Zangenberg, Lene Nystrøm, Johannes Nymark, Jesper Lohmann og det nyeste stjernefrø Nanna Rossen, der med sin enestående sangstemme og sit fornemme skuespiltalent har overbevist anmelderne om, at en ny musicalstjerne er født. Sangeren Caroline Henderson er med sin kraftfulde stemme helt forrygende. På scenen kan Martin Brygmann opleves som kvinden Edna Turnblad, og i musicalen fremviser han både danse- og sangtalenter samt skøn humor. 

Hairspray er årets must-go-to for enhver musicalelsker.

 

SPILLEDAGE
Onsdag 18. maj 2016 kl. 20.00
Torsdag 19. maj 2016 kl. 20.00
Fredag 20. maj 2016 kl. 20.00
Lørdag 21. maj 2016 kl. 16.00 & 20.00
Søndag 22. maj 2016 kl. 14.00 & 18.00

 

Der er stadig billetter til musicalen:

Køb din billet her


Se billederne fra tirsdag, hvor skuespillerne øvede forud for premieren onsdag aften. Se også de mange fotos, da Jyske Bank Boxen blev gjort klar til HAIRSPRAY.

Billedgalleri fra pressemøde

Billedgalleri fra klargøringen af Jyske Bank Boxen