05-02-2016

Jyske Bank Boxen lægger gulv til herrernes OL-kval

Jyske Bank Boxen lægger gulv til herrernes OL-kval

Når Håndboldherrerne den 8.-10. april spiller OL-kvalifikation på hjemmebane, bliver det et gensyn med Jyske Bank Boxen, hvor herrerne spillede EM i 2014.

Onsdag offentliggjorde det Internationale Håndbold Forbund, IHF, værtskaberne for herrernes OL-kvalifikationsturneringer, og her fik det danske herrelandshold hjemmebane. Siden da er det gået stærkt for at få de sidste aftaler på plads, og det kan nu afsløres, at spillestedet bliver Jyske Bank Boxen i Herning.

- Vi havde på forhånd snakket med MCH om mulighederne, og jeg er rigtigt glad for, at det så hurtigt er lykkedes at få de sidste aftaler på plads, så vi kan sikre vores herrelandshold den stærkest mulige hjemmebane,? siger DHF?s formand, Per Bertelsen.

Også Herning glæder sig til en weekend klædt i rødt og hvidt.

- Vi er både glade og meget stolte over, at DHF har valgt Jyske Bank Boxen som hjemmebane for det danske herrelandsholds OL-kampe. Det er en stor tillidserklæring, at vi endnu engang får lov at lægge faciliteter til et af DHF?s arrangementer, og vi glæder os utrolig meget til samarbejdet og til igen at samle nationen til håndbold i verdensklasse,? siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Herrerne spiller OL-kvalifikation den 8.-10. april mod Kroatien, Norge og Bahrain, og billetterne sættes til salg den 8. marts.

Se hvornår Danmark skal møde de tre modstandere

Kvinderne skal også spille Ol-kvalifikation på hjemmebane. Dette sker den 18.-20. marts i Aarhus, og billetsalget hertil starter den 16. februar.