01-09-2021  - MCH Presse/LykkeLiga

Jyske Bank Boxen lægger gulv til landets lykkeligste håndboldcup

Jyske Bank Boxen lægger gulv til landets lykkeligste håndboldcup

Foto: LykkeLiga

Lørdag 4. september er der lagt op til én stor håndboldfest med garanti for masser af kampgejst og konfetti i Jyske Bank Boxen, når 497 spillere, 240 trænere og 59 hold samles til Danmarks lykkeligste håndboldcup.

Jyske Bank Boxen kommer til at emme af livsglæde, fest og sammenhold, når LykkeLiga inviterer til håndboldcup for børn med udviklingshandicap lørdag 4. september. Foruden landets lykkeligste håndboldspillere lægger blandt andre kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen, komiker Jan Gintberg, tidligere håndboldspiller Camilla Andersen, landstræner Nicolaj Jacobsen og musiker Shaka Loveless vejen forbi Herning.  

LykkeLiga er et nationalt netværk af håndboldhold for udviklingshæmmede børn i alderen 6-15. Til den storstilede sæsonafslutning LykkeCup skal håndboldspillerne fra LykkeLiga vise, hvad de har lært, mens der også er plads til masser af sjov, leg og festligt fællesskab.

Større, vildere, lykkeligere
LykkeCup handler om at skabe oplevelser for børnene, der rækker langt udover håndboldbanen.

Således skydes dagen i gang med et følelsesladet indløb med gåsehudsgaranti, hvorefter kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen vil holde åbningstale. Dernæst danser spillerne sig varme i selskab med LykkeLigas mange ambassadører, blandt andre Jan Gintberg, Camilla Andersen og landstræner Nicolaj Jacobsen, inden ligadommere fløjter kampene i gang klokken 10.

Klokken 15 står den på medaljeoverrækkelse, og i et virvar af sejrsrus og konfettieksplosion går Danmarks lykkeligste musiker Shaka Loveless på scenen og sender stemningen til usete højder. Dagen rundes af med en storstilet gallafest, hvor de 1.200 tilmeldte skal sole sig under diskokuglen og danse til MGP-koncert.

Foruden håndbolden vil dagen syde af oplevelser for alle med krea-rum, tivolipark, boldkanoner, selfiestationer og rig mulighed for nye venskaber.

- Alle er vindere, og alle bliver hyldet. Den får så meget fuld skrue, at vores spillere forhåbentligt vågner med stjernenøkker og konfetti i håret om søndagen. Enhver håndboldspiller med respekt for sig selv fejrer guldmedaljen med et brag af en fest. Det er selvfølgelig ingen undtagelse for vores verdensstjerner, lyder det fra stifter og direktør Rikke Nielsen.

LykkeCup finder sted lørdag 4. september i Jyske Bank Boxen.

Fakta
LykkeLiga er Danmarks lykkeligste håndboldliga for børn med udviklingshandicap. Grundlagt i 2017 af tidligere håndboldsspiller Rikke Nielsen og reklamemand Mikael Espensen. Begge er forældre til døtre med downs syndrom. På bare tre år er LykkeLiga vokset eksplosivt og er i dag repræsenteret i håndboldklubber over hele Danmark samt på Færøerne og i Grønland. I dag tæller LykkeLiga-fællesskabet 75 hold, 1.200 spillere og over 450 frivillige trænere.

Program

08.30: Dørene åbner

09.30: Indløb, åbningstale v. kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen og opvarmning

10.00: Håndboldkampene fløjtes i gang

14.00: Lykke og Lagkage (VIP-arrangement for 17 borgmestre, ministre og erhvervs-partnere)

15.00 Medaljeoverrækkelse og konfettiregn

15.30: Koncert med Shaka Loveless

16.00 Tak for i dag