29-06-2018  - MCH Presse

Kampprogrammet til VM er offentliggjort

Kampprogrammet til VM er offentliggjort

Oplev håndbold i verdensklasse, når VM i herrehåndbold finder sted i bl.a. Jyske Bank Boxen i januar 2019. Foto fra Bygma Golden League: MCH/Lars Møller

Mandag 2. juli sættes den sidste store portion billetter til VM i herrehåndbold i januar til salg, og i den forbindelse har IHF opdateret kampprogrammet med kampe og spilledage for de enkelte hold.

Med et opdateret kampprogram til VM i herrehåndbold, der løber af stablen i Danmark og Tyskland til januar, er det nu muligt at sikre sig billet til netop den kamp, man drømmer om at se, når den sidste store portion billetter sættes i salg mandag 2. juli.

De danske håndboldherrer spiller deres første kamp i København mod Chile 10. januar, hvorefter de rykker til Herning, hvor de skal spille de resterende kampe på hele Danmarks hjemmebane i Jyske Bank Boxen. Her møder Nikolaj Jacobsens tropper Tunesien 12. januar, Saudi-Arabien 14. januar og Østrig 15. januar. I den sidste kamp i gruppe C, der finder sted 17. januar, kan publikum se frem til et naboopgør mod nordmændene.

Hvis Danmark går videre fra den indledende runde, spiller de kampe 19., 21. og 23. januar i Jyske Bank Boxen. Semifinalerne foregår 25. januar i Hamburg, mens bronzekampen og finalen bliver spillet i Jyske Bank Boxen 27. januar.    

Køber man billet til Danmarks kampe, får man samtidig adgang til de øvrige kampe, som bliver spillet på dagen. I den indledende runde får man de fleste dage tre kampe på en billet, mens man i mellemrunden får to eller tre kampe.   

Det fulde kampprogram kan ses her

Billetter kan købes 2. juli fra kl. 10.00 på www.handball19.com