04-10-2016  - MCH PRESSE/Maria Lange

Kandis-Johnny og Stig Rossen hitter med halbal

Kandis-Johnny og Stig Rossen hitter med halbal

Foto: MCH/Tony Brøchner.

Nyskabelsen Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen er allerede inden start så stor en succes, at arrangementet nu bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.

Der bliver kæmpe fest og gang i danseskoene, når Danmarks Største Halbal for første gang går løs i Jyske Bank Boxen sidste lørdag i oktober. Halballet er ved at være udsolgt, så arrangøren MCH Messecenter Herning har netop skabt plads til yderligere 100 gæster og besluttet, at Danmarks Største Halbal skal være en årligt tilbagevendende begivenhed.

Næste gang bliver 28. oktober 2017. Det fortalte MCH’s administrerende direktør, Georg Sørensen, i forbindelse med et eksklusivt fan-arrangement, der blev holdt i Jyske Bank Boxen tirsdag 4. oktober.

- Vi ville sammen med Stig og Johnny og deres bands skabe noget særligt: Danmarks Største Halbal. Den gode idé udviklede sig, og i dag er vi er både overvældede og taknemmelige for publikums modtagelse. Vi glæder os over, at begge bands har nikket ja til skabe en tradition hvert år, når vi går fra sommer- til vintertid, sagde Georg Sørensen.
 

Fans fra nær og fjern
Nyheden, om at Danmarks Største Halbal vender tilbage, blev offentliggjort foran 90 dedikerede fans af Kandis samt Stig & Vennerne. De var blevet inviteret til et særligt fan-arrangementet i Jyske Bank Boxen tirsdag for at få en forsmag på, hvad de kan forvente til Danmarks Største Halbal 29. oktober. To af dagens fans var kørt helt fra Faaborg til Herning for at høre Kandis samt Stig & Vennerne spille sammen for allerførste gang:

- Vi glæder os enormt meget til Danmarks Største Halbal. Vi har fulgt Stig siden 2011, så vi købte billet til Danmarks Største Halbal med det samme. Det bliver fantastisk, og vi skal helt sikkert også have billetter til næste år, lød det samstemmende fra Helle Henriksen og Tove Rasmussen.
 

Stig og Johnny glæder sig

Over 3.000 festglade mennesker har allerede sikret sig billet til Danmarks Største Halbal, som finder sted i Jyske Bank Boxen 29. oktober i Herning. Her kan gæsterne nyde en buffet ved langborde til en kæmpe fællesspisning, inden Danmarks to største festbands i form af Kandis samt Stig Rossen & Vennerne spiller op til dans med alle deres kendte klassikere til ud på morgenen.

Stig Rossen & Vennerne vil spille Flemming ’Bamse’ Jørgensens udødelige ørehængere som ’Vimmersvej’ og ’En lille båd, der gynger’, mens Kandis vil levere deres egne forrygende hits som ’Hold me’ og ’Glade minder’. Noget som begge bands glæder sig meget til:

- Jeg glæder mig usigeligt meget. Der er normalt en fantastisk energi til halballer, så det kan kun blive magisk, når vi samler over 3.000 feststemte mennesker i Jyske Bank Boxen, sagde Stig Rossen og blev suppleret af Johnny Hansen fra Kandis:

- Jeg glæder mig meget til at opleve den stemning, der helt sikkert vil blive foran så stort et publikum. Vi har i mange år forsøgt at lave et samarbejde om en nonstop koncert med Stig & Vennerne, og nu er det endeligt lykkedes. Det bliver helt fantastisk, og jeg er sikker på, at det bliver en fest.

Danmarks Største Halbal finder første gang sted 29. oktober 2016 og har billetpriser fra 395,- inkl. buffet. Billetter kan købes via mch.dk.


Se flere billeder