13-03-2019  - MCH Presse

Karen-Marie Lillelund gæster Herning

Karen-Marie Lillelund gæster Herning

Pressefoto.

Karen-Marie Lillelund er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, og den 29. oktober 2019 kan publikum se frem til at opleve hende i MCH Herning Kongrescenter.

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Det humoristiske overskud starter hos os selv, og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet, i parforholdet og i forhold til os selv.

Med sin smittende livsglæde og sin evne til at formidle har Karen-Marie Lillelund igennem mere end 15 år bragt både ny viden og eftertanke til sit publikum. Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder og har skrevet tre bøger med udgangspunkt i sine foredrag om humor.

Foredraget med Karen-Marie Lillelund kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 29. oktober 2019. Billetsalget er startet på mch.dk.